De aanpassingen voor jullie op Mommyhood

Bedankt voor alle lieve reacties die ik overal heb ontvangen vanwege het stoppen met Styleguide.nl. Ik heb begrepen dat mensen me graag willen blijven volgen, maar dat niet iedereen op al dat mama- en babygeweld zitten te wachten. Snap ik volkomen! Als je niks met kinderen hebt is het misschien niet zo leuk om Mommyhood te volgen. Omdat ik al heb gezegd dat ik bezig ben met de overgang naar alleen Mommyhood én ik het jullie zo gemakkelijk mogelijk wil maken, ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe lay-out. Kleine aanpassingen voor de mensen die me al volgden op Mommyhood maar een grote stap voor mijn Styleguide-volgers. Zie hier:

2

Bovenaan heb ik op Mommyhood nu een kopje Styleguide. Als je hier op klikt kom je direct bij alle artikelen die ik in deze categorie heb gezet. Denk hierbij aan fotodagboeken, artikelen over mode, Personal Body Plan, food, interieur, boeken, etc. Alle persoonlijke dingen die je eerst hier op Styleguide kon vinden. Hier komen niet de verhalen over het moederschap (die vind je onder het kopje Personal dus dat is weer wat anders) en dat kun je op deze manier vermijden. Wel kan het af en toe in een artikel terugkomen. In de dagboeken zie je mijn kinderen natuurlijk gewoon en als ik favorieten deel, kan daar soms een stuk speelgoed in belanden.

Iets meer naar onderen vind je vier categorieën die ik heb uitgelicht. Hier staan de nieuwste artikelen in die categorie. Ik heb ervoor gekozen om Styleguide een apart kopje te geven en zo kun je dus in één oogopslag zien of er iets nieuws online staat in deze categorie of dat het nog een ouder artikel is dat je al hebt gelezen.

Ik vind het zo echt perfect geworden. Het geeft mij de ruimte om de leukste onderwerpen van Styleguide door te voeren op Mommyhood en ik hoop dat het voor jullie, mijn volgers op Styleguide, zo alsnog leuk blijft om me te volgen ondanks dat 75% van mijn content nog wel over moeder en kind zal gaan. Maar dat kun je dus gemakkelijk omzeilen. Hope you like!

21543848_1789390807768790_4067223203696910731_o

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *