Best gelezen in september

Wekelijks komen er zo’n twaalf artikelen online; twee op een doordeweekse dag en één op de zaterdag en zondag. Twaalf klinkt niet zo heel veel, maar over de hele maand zijn dat 48 stuks. Voor mij soms best lastig om iets leuks te verzinnen en te schrijven; voor sommigen van jullie best moeilijk om alles bij te houden. Vooral als je met een kindje thuis zit en niet dagelijks achter de computer schuift, je fulltime werkt en ’s avonds een selectie aan blogs kan lezen of gewoon meer een scroller bent en slechts een indicatie wil krijgen van wat er zoal gebeurt in blogland. Toen ik mijn statistieken bekeek, lette ik ook op de best gelezen artikelen van de maand. En opeens bedacht ik iets leuks; kan ik niet iedere maand een top tien van best gelezen artikelen maken? Voor mij is het heel fijn en leerzaam om te zien wat zoal goed bekeken wordt en voor jullie is het direct een handig overzicht. Om nog even terug te bladeren naar dat ene interessante stuk of juist om te kijken wat je zoal gemist hebt wat anderen heel erg leuk vonden om te bekijken.

Voor de mensen die mijn site dagelijks bezoeken is het misschien een beetje dubbelop, vooral als je alles heel trouw leest. Maar zie het gewoon als een fijne terugblik. En anders heb je nog 47 andere leuke artikelen om te bekijken. Ik doe mijn best om er een vernieuwend stuk van te maken. Voor de mensen die dit fijn vinden omdat ze zo meer op de hoogte blijven; veel plezier met lezen! En wie weet staat het volgende maand weer online, als dit idee jullie bevalt.

Hier komen de best gelezen artikelen van de maand september volgens Google Analytics, het meest betrouwbare meetsysteem in mijn ogen. De app hiernaast in de sidebar wijkt daar vanaf maar ik ben er nog niet helemaal over uit hoe dat precies kan. Wordt dus aan gewerkt. Kijk mee! Ik begin met de nummer 10 en werk door naar de eerste plaats.

Laat ik eerst even zeggen dat ik bepaalde artikelen opvallend vind, vooral als ik zie hoeveel reacties er op komen. Zo staat mijn stuk over introversie niet in de top 10 terwijl die naar mijn idee heel goed bekeken wordt. En de diary van Iris staat hoger dan we beiden hadden verwacht, ondanks daar de comments behoorlijk achterblijven en ik vaak dacht dat dat niet helemaal goed aansloeg. Zo zie je maar dat het verfrissend is om af en toe eens een blik te werpen op je stats!

10. Mijn favoriete Instagram-accounts
Ik ben dol op Instagram en het is mijn favoriete social media kanaal. Ik deel ontzettend veel en vind het heerlijk om doelloos door mijn volgers te scrollen om foto’s te bekijken. Ik vond het tijd worden om mijn favoriete accounts op een rijtje te zetten. Ik volg niet zo heel veel mensen en volg ook zeker niet altijd terug als mensen mij volgen, maar af en toe komt er een account voorbij dat ik fantastisch vind. Ook als ik de mensen erachter superleuk vind, volg ik ze graag.

Je vindt het artikel hier.

9. Outfit: droomtas
Niet de What’s in my new bag die later online kwam is goed bekeken; vooral de outfitpost met mijn tas scoorde hoog. Ik vond het fijn om de Proenza Schouler eindelijk met jullie te kunnen delen en vind de outfit ook heel erg leuk geworden. Helemaal in mijn straatje. De foto’s schoot Raymond hier in het park om de hoek bij mijn ouders. Het is tevens de enige outfitpost in deze lijst en dat snap ik wel. In de maand september zijn er maar weinig foto’s online gekomen en ik merk toch dat ik ietsje creatiever ben qua combinaties als ik mijn gehele kast tot mijn beschikking heb.

Je vindt het artikel hier.

4

8. Diary: rustig weekje
Mijn diary’s blijven het goed doen. Iedere maandag staan er een hoop foto’s voor je klaar om mijn afgelopen week te bekijken. De ene keer iets spannender dan een andere keer, maar ik denk dat het een goede weerspiegeling van mijn leven is. Ik ben met Skyler in de weer, af en toe eens naar een afspraak, werk lekker thuis en doe mijn ding. Dit was de laatste diary van de maand, de week waarin ik een dagje naar Amsterdam ging, lekker met Raymond Skyler op pad was, de binnenstad van Hoorn in ging en alvast wat bouwmarkten bezocht. Tevens ook de laatste week voordat we de sleutel van ons nieuwe huis krijgen.

Je vindt het artikel hier.

2015-09-26 15.40.14

7. Diary: Zeeland & Sprookjeswonderland
De leukste en fijnste week van deze maand; de week waarin ik een bezoekje bracht aan Pure Me Retreats en daar drie dagen mocht genieten van allerlei leuke activiteiten en heerlijk eten. De persreis was voor Mommytobe.nl maar omdat het gewoon in mijn week was, kwam het ook in het fotodagboek. Met Raymond en Skyler had ik weer een leuk uitje.

Je vindt het artikel hier.

6. Het ideaalbeeld loslaten
Een artikel dat weer eens vanuit mijn tenen kwam. Waarin ik een stukje van mezelf blootgeef en ik altijd een beetje bang ben voor de reacties die komen gaan. Net als ‘de kracht van stille mensen’ een artikel waar ik enorm trots op ben. Ik ben dan ook blij dat ‘ie een mooi plekje in deze top tien heeft gekregen. Het was niet makkelijk om het te schrijven.

Je vindt het artikel hier.

5. Capsule Wardrobe: mijn 33 items
Jaja, de artikelen over de Capsule Wardrobe deden het enorm goed en ik ben blij dat ik mijn ervaringen eerdaags met jullie kan delen. Momenteel zit ik alweer vier weken bij mijn ouders en doe ik al bijna vijf weken met mijn 33 items. Oké, stiekem 34 met mijn nieuwe Proenza Schouler erbij. Ik vind het een uitdaging, maar ook heel verfrissend om het eens met wat minder te doen. Of ik echt wat mis? Je leest het later!

Je vindt het artikel hier.

4. Diary: rommelige week
Weer een diary, het wordt eentonig. Al mijn diary’s doen het goed en de reden dat deze bovenaan staat, is omdat het gewoon één van de eersten van de maand was. Dan hebben meer mensen de tijd gehad om ze te lezen. Het blijft een gek idee dat ik op maandag 1000 bezoekers meer heb omdat het dagboek online staat. Dit was een overvolle met veel foto’s vanwege veel activiteiten.

Je vindt het artikel hier.

2015-09-02 16.24.15

3. Diary: lekker thuis en qualitytime
Geen uitleg meer nodig. De vierde diary van de maand en daardoor heb ik ze nu allemaal gehad. Allemaal in de top 10.

Je vindt het artikel hier.

2015-09-12 13.33.49 HDR-1

2. Let’s get very personal tag
Het is nu al goed duidelijk dat jullie van persoonlijke artikelen houden. De top tien wordt gevolgd door een aantal mode-artikelen, maar ook weer alles met een persoonlijke touch. Mijjn favorieten, mijn selectie… Ik ga mijn best doen om daar mee aan de slag te gaan. In de let’s get very personal tag was ik heel openhartig en beantwoordde ik een paar persoonlijke vragen. Ik hou van tags en vul ze enorm graag in. Mochten jullie nog leuke willen zien; roep!

Je vindt het artikel hier.

1. Fab x Hema collectie
Op nummer één, als best gelezen, een heel onverwachts artikel. Namelijk het stuk over de samenwerking tussen Fab en Hema! Ik weet dat Hema vaak in de smaak valt, maar ik weet ook dat dit soort collectie-informatie niet altijd in de smaak valt. Dit bewijst maar weer dat ik ermee door moet gaan, mits het lekker interessant, betaalbaar en mooi is. Kortom: een goede mix tussen (leuke) mode en persoonlijke stukken is the key voor Styleguide!

Je vindt het artikel hier.

De artikelen die het net niet gehaald hebben:

11. Terug naar Bali
12. What’s in my new bag
13. Diary Iris augustus
14. 7 x op mijn lijstje voor de laatste maanden
15. De mooiste overkneeboots

De artikelen die ik zelf nog in de top 10 verwacht had:

* Monthly favorites september, nu op nummer 19
* De kracht van stille mensen (mijn fav van deze maand), nu op nummer 20, maar wel het artikel met de meeste reacties
* De leukste outfits van Reese Witherspoon (nu op nummer 27)

Dat was hem voor deze maand! Hopelijk hebben jullie genoten van de artikelen op Styleguide. Ik ben benieuwd naar de resultaten van volgende maand. Het is in ieder geval helemaal duidelijk welke kant ik op moet gaan.

Wat was jouw favoriete artikel op Styleguide afgelopen maand?

588103_fr_xl

Share:

9 Comments

 1. Kelly caresse 30/09/2015 / 06:48

  Wat handig zo’n overzicht! Je ‘kracht van stille mensen’ artikel vond ik zo goed! Ik besef me door dit overzicht dat ik alle artikelen lees haha

 2. Liset - Beautydagboek 30/09/2015 / 07:41

  Leuk om zo’n overzichtje te lezen. Ik had het artikel over de HEMA x FAB gemist, dus die ga ik zeker even teruglezen :).

 3. Margot 30/09/2015 / 07:48

  Wat een leuk overzicht zo! Grappig dat het anders uitpakt dan je zou verwachten.

 4. Sophie 30/09/2015 / 09:24

  Ik vind het altijd zo grappig dat op bijna elke blog de persoonlijke artikelen altijd het vaakst worden bekeken. Wat zijn wij mensen toch nieuwsigierig! Ik ben zelf extravert, maar ik vond je artikel ‘kracht van de stille mensen’ heel erg goed geschreven, fijn om zo wat meer te weten komen over introverte mensen!

 5. Nadia 30/09/2015 / 11:25

  Toen ik je vraag op Facebook zag over het maandelijkse overzicht vond ik het voor mezelf niet nodig, want ik lees je site toch wel altijd terug. Maar nu ik het zo zie vind ik het toch wel heel leuk! Mooi overzicht zo, lekker gevarieerd ook. Fijne onderwerpen.

 6. Kim | Kimsbloglife 30/09/2015 / 11:34

  Ik vind het wel een leuk idee dat je dit maandelijks gaat laten zien! Zo kunnen we inderdaad zien of we iets leuks gemist hebben en ik vind het ook altijd wel interessant om te zien wat mensen graag lezen. Ik vind het superleuk dat je diary’s zo goed gelezen worden, dat wil echt zeggend dat je lezeressen echt in jou als persoon geïnteresseerd zijn! Mijn favorieten van deze maand waren ook ‘de kracht van stille mensen’ en het artikel over het ideaalbeeld loslaten. Heel vreemd dat dat eerste niet in de top 10 staat! Maar wel fijn dat je er veel leuke en herkenbare reacties op hebt gekregen, dat is het belangrijkste!

 7. jantine 01/10/2015 / 14:28

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar na dit artikel besef ik dat ik wel alle artikelen van je lees! Leuk dat je dit overzicht zo maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *