Favoriete outfits van 2016 (deel 1)

Het is alweer 1 juli geweest en dat betekent dat we over de helft van 2016 zijn. Bizar! Ik wilde eerst alle outfits van de eerste helft van 2016 op een rij zetten maar bedacht me toen dat het veel leuker is om mijn favorieten te selecteren. Want ze kunnen allemaal natuurlijk gewoon teruggelezen worden.

2016 is tot nu toe niet zo heel spetterend qua outfits. Ik ben nogal simpel geworden en alhoewel veel bezoekers dat jammer vinden en ik merk dat de outfitfoto’s minder bekeken worden, heb ik daar zelf heel erg vrede mee. Ik draag wat ik momenteel erg fijn vind en daar gaat het om. Af en toe maak ik een uitstapje naar een iets meer sprekende outfit maar over het algemeen is het behoorlijk casual en basic.

Ondanks dat het voelde dat veel outfits een beetje hetzelfde waren, bewijst dit overzicht het tegendeel. Er is toch wel veel variatie te zien, alhoewel ik nog steeds het liefste in een zwarte jeans met witte Nikes loop, haha. Hieronder staan mijn favorieten. Niet alleen outfits die ik héél graag draag, maar vooral combinaties die érg goed zijn uitgepakt en waarvan ik de foto’s leuk vond. Echt mijn favoriete outfitposts, dus. Ik wilde er vijf selecteren maar vond er veel meer leuk en kon niet kiezen. Ik laat dus alle favorieten zien. Kijk mee!

1-738x984

Ik weet nog dat ik me helemaal niet lekker voelde tijdens het shooten van deze outfitpost, maar achteraf is het wel één van de fijnste combinaties geweest. Ik hou gewoon van die broek en in combinatie met de streepjes is het een echte Shirley-outfit. Kijk hier voor de gehele post.

8CTf61

Ik vind alles leuk aan deze outfit. De jeans, de streepjes, de bordeauxrode jas en de fijne espadrilles. Klik hier voor de post.

13-738x975

Een súper basic combinatie, maar het is wel iets wat ik vaak uit de kast pak. En juist de kleurencombinatie met de roze tas maakt het een groot favoriet. Het is basic, maar toch niet zo saai. Kijk maar hier.

15-738x920

Zo’n fijne broek dit! Een heel comfortabele outfit voor een lange dag met afspraken. Je vindt hem hier.

21-707x1000

Deze outfit viel volgens mij héél erg in de smaak. Ik vond het zelf ook erg fijn om dit te dragen. Het jurkje is prachtig en natuurlijk zijn de schoenen, mijn nieuwste aanwinst, geweldig. De setting maakt het helemaal compleet. Dat Debbie en ik ons een beetje ongemakkelijk voelde omdat het op de locatie van een presentatie was waar veel mensen in de rondte liepen, vergeten we gewoon. Haha. Kijk hier.

23-725x1000

Na al die jaren ben ik nog steeds verliefd op mijn Isabel Marant sneakers. Vooral de cremekleurige in combinatie met een blauwe jeans. En ja, deze jas maakt het helemaal af. Wat ben ik er dol op! Je vindt de outfit hier.

71-738x936

Denim en zwart. Altijd goed! Een jurkje in combinatie met mijn Bobby’s voelt altijd als een experiment, maar pakt keer op keer goed uit. Lees het hier.

110-738x977

Denim, wit en camel; het blijkt een fantastische combinatie te zijn. Deze outfit draag ik wel vrij regelmatig. Vaak ook met mijn Nikes, want van deze Acne gympen krijg ik echt super vaak blaren. Helaas. Klik hier voor de hele post.

DSC_4724-738x1105

Deze trui is absoluut favoriet in mijn kast. De rest van de outfit is eigenlijk heel simpel maar door de opvallende trui wordt het een stuk spannender. En oh, wat mis ik mijn tas als ik deze combinatie zie… Je vindt de gehele post hier.

DSC_9787-668x1000

Ondanks dat Raymond de foto’s snel van me schoot, vind ik de uitwerking heel erg mooi. De kleur van de muur en onze vloer komt heel erg mooi over en de jas van Zara is natuurlijk een plaatje. Ook dit draag ik vrij regelmatig. Je vindt de eerste outfit binnenshuis hier.

oTthQG

Ik ben zó dol op deze combinatie. All black is in mijn ogen altijd goed en met de jas als eyecatcher wordt het geheel net even iets spannender. Voor de hele outfitpost klik je hier.

tHVv2p

De blauwe jas doet het altijd goed op de foto! Vooral de combinatie met de jeans en schoenen vind ik erg fijn. Je vindt de outfitpost hier.

XRfz1G

Ik sluit af met een outfit met de jurk van Vanilia. Ondanks dat ik hem superleuk vind, draag ik hem vrijwel nooit. Toch weer eens uit de kast pakken want ik word erg blij van de kleurtjes! Misschien wordt het snel mooi weer zodat ik hem met slippers kan dragen? Ik vind de combinatie met zwart wel wat hard overkomen hier op de foto. Tijd voor een herkansing met een bruin leren jasje. Zie de outfit hier.

Welke outfit is jouw favoriet?

Share:

5 Comments

 1. Marja 03/07/2016 / 12:51

  De jurkjes! Stuk voor stuk doen ze je figuur goed. Erg mooi.

 2. Jessica 03/07/2016 / 13:29

  Ik vind ze allemaal heel mooi. Hoe je het zelf al benoemd, simpel, maar ik hou van simpel! Ik zie mezelf niet helemaal netjes in de plooi op straat lopen, en juist van jou outfits doe ik inspiratie op.

 3. Nadia 04/07/2016 / 17:57

  Ik vind ze allemaal erg leuk!

 4. Marieke 05/07/2016 / 10:20

  Héél eerlijk, ik vind alle outfits tof, maar heb stiekem toch 1 favoriet! Het jurkje van Mango met je Isabel Marant laarsjes! Vind de foto’s ook prachtig!
  Het item wat ik zelf wat minder snel zou aantrekken is het zwart gebloemde bomberjack, maar jou staat ie tof, leuk gecombineerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *