Favorieten van augustus

Wat fijn dat de nieuwe opzet van mijn favorieten zo goed ontvangen werd! In plaats van het standaard lijstje dat ik normaal afwerkte, selecteerde ik afgelopen maand gewoon vijf random dingen die voor mij favoriet waren. Van acteur uit The Walking Dead tot agenda en van favoriete YouTube kanaal tot favoriete programma.

Ook deze maand heb ik weer vijf favorieten geselecteerd en vandaag ga ik ze aan jullie laten zien. Kijk mee!

Favoriete boek: De dag dat ik doodging
Op vakantie lees ik altijd heel veel dus vlak voordat ik naar Griekenland vertrok gooide ik mijn e-reader vol. Ik las uiteindelijk vier boeken uit en één daarvan was De dag dat ik doodging. Ik heb hem al behandeld in het boekenartikel, maar ik kan het niet laten om hem hier nog even te noemen. Het is namelijk een boek dat me nog lang is bijgebleven en waar ik nog steeds mee bezig ben. Wat kan geluk en verdriet toch dicht bij elkaar liggen en wat is het fijn dat de technologie momenteel ver genoeg is om dit soort nare zaken tot een goede afloop te brengen. Ik krijg nog steeds kippenvel van de gedachte en heb niets meer dan respect voor Tania Bongers

2016-08-08 19.45.47

Favoriete ervaring: vakantie naar Zakynthos
Oh, wat had ik een kriebels in mijn buik toen ik Eline vertelde dat ik met haar meeging. Hoe zou ik het vinden om zonder Raymond en/of Skyler weg te gaan? Zou ik niet teveel bezig zijn met thuis? Hoe vind ik het om 7 dagen met een vriendin op pad te zijn? Uiteindelijk vond ik het héél erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Natuurlijk miste ik mijn mannen, maar veel meer genoot ik van de rust. Van alleen de dingen doen waar we zin in hadden zonder rekening te houden met een kind. Van het luieren en van de uitjes. Van het heerlijke eten, de lachbuien, de zon en de mooie omgeving. Ik heb ultiem genoten van het weekje in Zakynthos en ben ontzettend blij dat Raymond me heeft overgehaald om het gewoon te doen. Heel erg uit mijn veilige haven en comfortzone gestapt maar zo erg genoten. Ik ben een heel mooie herinnering rijker.

Schermafbeelding 2016-08-21 om 15.51.35

Favoriete Anouk-nummer: I’m a Cliché
In de auto luister ik drie dingen; 100% NL, nog steeds mijn favoriete radiozender, de cd van Adele en de cd van Anouk. Maar van Anouk dan niet haar nieuwste album, maar haar greatest hits. Wat is die heerlijk! Anouk heeft de afgelopen jaren zoveel fantastische nummers gemaakt en ik vind het leuk dat haar grote hits gebundeld zijn op deze cd. Zo luister je weer eens van alles wat. Terwijl ik eerst heel erg into Don’t en Sacrifice was, zet ik nu de cd automatisch op nummer 8 van deel 2; I’m a Cliché. Ik zing hem van voor tot achter mee, zet hem keihard en kan daar ultiem van genieten. Iedere dag weer. Ik durf zelfs te zeggen dat dit een van mijn favoriete nummers van Anouk is. Als ik er drie moet kiezen zal deze zeker in de top 3 eindigen.

 

Favoriete aankoop: Adidas Stan Smiths
Ik zag ze online al voorbij komen en dacht direct: dat zijn schoenen voor mij! Witte gympen met gouden letters en roze details. Hoe meer Shirley wil je het hebben? Sinds ik ze heb ontvangen draag ik vrijwel niks anders meer. Wat zijn ze leuk! Zowel onder een jeans als onder een jurkje vind ik de Stan Smiths van Adidas leuk staan. Ze zitten heerlijk, lopen goed en zijn gewoon fantastisch. Ik ben er verliefd op! Dit kunnen nog weleens mijn favoriete witte gympen worden waar je me heel vaak op gaan zien.

Schermafbeelding 2016-08-21 om 15.44.33

Favoriete vakantieoutfit: jurkjes
Toen ik mijn koffer voor Zakynthos aan het vullen was, bedacht ik me opeens dat het wel relaxt zou zijn om alleen maar jurkjes mee te nemen. Terwijl ik normaal ook wel vaak shorts draag op vakantie en dus ook weer T-shirts mee moet nemen, besloot ik nu alleen maar jurkjes in te pakken. Negen stuks om precies te zijn, voor zeven dagen. Dat moest goed komen. Uiteindelijk vond ik het héérlijk! Ik heb de jurkjes in de kast gehangen en pakte heel simpel ‘s ochtends een leuk exemplaar waar ik op dat moment zin in had. Qua schoenen had ik mijn Nikes, espadrilles en slippers mee en zo kon ik toch een beetje variëren. Van simpele strandjurkjes tot een zwarte maxidress en mijn denim jurkje met ruffles. Voor iedere gelegenheid had ik iets. Het beviel me zó goed, dat ik het naar Italië niet veel anders ga doen; jurkjes it is! Toch wel heel erg lekker als het zo warm is.

Schermafbeelding 2016-08-21 om 15.37.40

 

Share:

9 Comments

 1. marije 30/08/2016 / 07:44

  Leuke favorieten! Ook hoe enthousiast je erover schrijft, geeft wel aan hoe happy je ermee was :)

 2. MARIJKE 30/08/2016 / 07:53

  Leuke favorieten, vind je jurkjes ook erg mooi staan!

 3. Josianne 30/08/2016 / 12:23

  Die schoenen, ik blijf ze zo mooi vinden! Hopelijk blijven ze nog even in de winkels; ik mag pas in november weer shoppen van mezelf haha!

 4. Jessica 31/08/2016 / 22:50

  Wat een fijne zomerse favorieten! Mooie dingen om op terug te kijken.

 5. rachel 01/09/2016 / 15:21

  oh die shoes 😀 love it shir en klopt het dat er niet gereageerd kan worden op je nieuwe logje van vandaag ?

 6. Nadia 02/09/2016 / 11:14

  Ik draag nooit jurkjes maar volgens mij is het inderdaad heel lekker luchtig! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *