Favorieten van januari

1 februari, waar blijft de tijd? Januari is de maand van Mommyhood geweest, maar ook de maand van Styleguide waarin ik besliste dat ik sowieso niét zou gaan stoppen met de site. Ik update dan wel niet meer regelmatig (zeven artikelen in een maand is gewoon niet veel, hoe je het ook wendt of keert), maar ik vind het fijn om dit plekje te houden voor artikelen als deze en stukken zoals ‘Waarom ik het afvallen heb losgelaten‘. Dat past naar mijn inziens beter hier, dan op Mommyhood. Anyway: het begin van een nieuwe maand betekent ook een afsluiting van de vorige maand. En daarom deel ik vandaag weer eens mijn favorieten van de afgelopen weken met jullie. Kijk mee!

DSC_5474

(Luier)tas van MYOMY
Het voordeel van mijn werk is dat ik af en toe enorm mooie en leuke spullen krijg opgestuurd. Momenteel zijn dat voornamelijk babygerelateerde producten -zo ook dit product- maar omdat ik er zó blij mee ben, wilde ik hem hier ook even laten zien. Via Duifhuizen tassen en koffers mocht ik namelijk een luiertas van MYOMY uitkiezen en ik ging uiteindelijk voor dit prachtige zwarte exemplaar. Het leuke en fijne van deze tas is dat je de ‘luier-binnenkant’ er gewoon uit kunt halen en dat je daarna een normale tas hebt. Voor je laptop of je andere dagelijkse spullen. Ik gebruik een bruine Paperbag van MYOMY al met veel plezier en deze zwarte gaat ook veelvuldig gedragen worden. Wat een geweldige kwaliteit en wat blijft het een fantastisch design.

2017-01-31 18.54.12

2017-02-01 12.16.35

2017-02-01 12.16.42

Sneakers van Isabel Marant
Maanden heb ik getwijfeld. Welles, nietes, toch maar wel, toch maar niet? Maar een tijdje geleden kon ik me niet meer inhouden. En wat is het een goede koop! Deze sneakers van Isabel Marant zitten zó lekker, dat het net pantoffeltjes zijn. Ik heb al heel wat schoenen van deze designer in mijn kast staan, maar ik denk dat dit wel de meest prettige exemplaren zijn. Het klittenband maakt ze wat stoerder en aparter, het model is stoer en elegant tegelijk en ze staan gewoon ontzettend leuk onder vrijwel al mijn outfits. En, en, en: het is weer even iets anders dan de Stan Smiths en Nike Air Force 1’s waar ik -en de rest van Nederland- op loop(t). Met mijn dikke buik is nu dat klittenband ook wel handig trouwens, haha. En wat dacht je van deze gympen in de zomer, onder een jurkje? Ik ben héél blij en bombardeer ze dan ook direct tot favorietjes voor het hele jaar in plaats van alleen de maand januari.

De optredens van Pleun Bierbooms
Oké, de échte reden dat ik The Voice of Holland kijk is natuurlijk Waylon (dé perfecte vervanger van Anouk, als je het mij vraagt, en de enige waar ik genoegen mee neem), maar zo af en toe komt er toch ook wel een parel van een stem voorbij. Al sinds de blind auditions ben ik fan van Pleun Bierbooms en ieder optreden bezorgt me weer kippenvel. Wat is zij fantastisch! Million Years Ago was natuurlijk dé klapper, maar ook Writings on the Wall, Don’t Be So Shy en Edge of Glory vond ik werkelijk fenomenaal. En ja, team Waylon hè? Ik hoop dat ze heel erg ver gaat komen en ons gaat verbluffen met nog veel meer fantastische optredens. Voor nu heb ik haar muziek in mijn Spotify gezet. Laat het album maar komen!

2017-01-23-09.47.59

Coachingsessies
Voor Mommyhood kreeg ik coachingsessies aangeboden en ondanks dat ik daar in het begin naartoe ging met als reden ‘balans tussen werk en kids’, merk ik dat het allemaal toch een stukje persoonlijker en dieper gaat. Hoe zit ik zelf in elkaar? Wat wil ik nu eigenlijk? Wat gaat er momenteel heel goed en wat kan er beter? Hoe kan ik werken aan mezelf? Hoe voer ik alles door op de sites? Ik vind het heel intensief en ben na een sessie ook echt kápot, maar als alles eenmaal bezonken is kan ik er echt ontzettend veel mee. Ik probeer meer stil te staan bij de mooie dingen, positiever over mezelf te zijn, rustiger te worden door dingen meer los te laten en merk dat dat een goede invloed heeft op mijn werk en gezinsleven. Er staat voor nu nog maar één afsluitende sessie in de agenda en dat komt met mijn zwangerschap en de energie wel heel erg goed uit, maar wie weet dat ik na de bevalling nog eens beroep doe op een coach. Iemand die alles van een afstandje bekijkt en jou het balletje terugkaatst werkt af en toe echt verhelderend. Wil je er meer over lezen, hier vind je verslag 1, verslag 2 en het artikel over trots zijn, dat ik schreef naar aanleiding van sessie 2. Het is wel veel in combinatie met moederschap, maar heeft ook veel betrekking op mijzelf als persoon. Wie weet halen jullie er ook nog iets uit!

1dc4a08329aecc05a42cf45f45f3486b

Louis Vuitton Pochette Métis
Geen item dat ik op dit moment heb, maar wel eentje waar ik de hele maand januari obsessed mee bezig ben geweest; de Louis Vuitton Pochette Métis. Op mijn agenda na heb ik het niet zo op dit merk, maar momenteel weet ik het steeds meer te waarderen. Sterker nog: ik ben helemaal verliefd op deze tas en hij staat bovenaan mijn wishlist. Het enige nadeel is dat er momenteel een gigantische wachtlijst is én dat ‘ie 1290 euro kost. Plus: ik heb hem helemáál niet nodig, haha. Ik pin me suf op Pinterest, ben jaloers op iedereen die hem in haar bezit heeft en zie mezelf al helemaal lopen met dit pareltje om mijn arm. Wie weet, na de bevalling, als baarcadeautje. Raymond? Voor nu open ik zelf ook even een ‘spaarpotje’ met als project LV’tje. Wie weet bemachtig ik hem nog in 2017…

Share:

11 Comments

 1. Lifesabout 01/02/2017 / 12:42

  Oehhh die tas….Holy ? En wat goed dat je meer stil wil staan bij alle positieve dingen. Valt niet mee, maar gaat je vast en zeker lukken!

 2. Sabien 01/02/2017 / 15:56

  Oef…die LV tas en de IM sneakers.

 3. Margot 02/02/2017 / 07:52

  Die luiertas is echt prachtig! Als hij binnen ons budget zou passen zou ik ‘m ook kopen!

 4. rachel 02/02/2017 / 09:28

  kap ff shir hahah!! die schoenen, love them, die tas….mot ik hebben!!

 5. Jessica 02/02/2017 / 21:03

  Wat een mooie luiertas! Wauw snap dat dat een favoriet is.

 6. Cherrelle 02/02/2017 / 23:10

  Die tas is prachtig, vooral de versie in omgekeerde monogram <3

 7. Ingrid 03/02/2017 / 00:57

  Ipv kraamcadeaus giften voor de LV vragen :) xxx

 8. Desirée 03/02/2017 / 09:07

  Ik vind je tas echt geweldig! Ik heb de normale variant hiervan en sleep hem ook overal naartoe ^^

 9. Marle 07/02/2017 / 11:48

  De LV is ook mijn spaarproject! Weet jij hoe lang de wachtlijst is? Ik vroeg het in Londen in de winkel maar ze konden me toen geen duidelijk antwoord geven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *