Favorieten van juli

Naast het lijstje best gelezen artikelen is het aan het einde van de maand ook tijd voor mijn favorieten. Ietsje later dan gepland dit keer, maar daarom niet minder leuk. Omdat ik er toch wat meer variatie in wil brengen en ik bijvoorbeeld niet iedere maand een nieuwe serie of een favoriet boek kan delen, zal ik maandelijks gewoon vijf uiteenlopende favorieten selecteren. Dit kan álles zijn, van albums tot kledingstukken en van dingen in huis tot agenda’s en muziek.

Komen ze voor de maand juli. Kijk mee!

Norman-Reedus-2015-Photo-Shoot-Imagista-012

Norman Reedus photographed for Imagista

Favoriete acteur: Norman Reedus
Toen mijn moeder me vertelde dat ze The Walking Dead aan het kijken was en het fantastisch vond, moest ik best hard lachen. Zij? Zombies? Ze probeerde me over te halen om het ook te gaan kijken maar ik moest er niks van weten. Tot mijn broertje me app’te en me vroeg of ik nu éindelijk al eens begonnen was. Ik zette een aflevering aan op een zondagmiddag en sindsdien ben ik verslaafd. Wat is dit goed!

Omdat Skyler wat laat in bed ligt de laatste tijd en Raymond het niet kijkt omdat ‘ie het verschrikkelijk vindt, kijk ik het zeker niet iedere dag. Er gaan soms weken voorbij dat ik geen moment kan vinden om deze serie te gaan kijken. Eigenlijk is dat hartstikke goed, want zo ga ik er lekker langzaam doorheen. Momenteel ben ik bij seizoen vijf, heb ik seizoen 6 op een usb-stick en komt seizoen 7 over een paar maanden uit in Amerika. Ik heb dus nog even! Vandaag wil ik het toch even hebben over de acteur Norman Reedus, Daryl in de serie. Ik geloof dat ik een zwak voor hem heb. Wat is ‘ie goed!

Hij ziet er natuurlijk een beetje verwilderd uit in de afleveringen maar wat is zijn personage goed. Stoer, maar soms ook enorm kwetsbaar. Ik vind dat hij zijn rol fantastisch weet neer te zetten. Absoluut een applausje waard.

13839697_1181775731843555_1863007089_o

Favoriete agenda: Louis Vuitton GM
Ik heb de afgelopen jaren heel wat agenda’s en planners versleten. Ik kocht ze, gebruikte ze, vond het toch niet zo leuk en verkocht weer veel van die planners door. Momenteel heb ik er nog twee, waarvan ik de Louis Vuitton het meeste gebruik. Dit is veel meer dan een agenda en ik kan wel zeggen dat alle zaken die erin staan voor mij belangrijk zijn.

Ik bewaar hierin uiteraard mijn weekagenda, maar ook hou ik mijn hele blogadministratie bij, staan al mijn verdiensten erin met daarbij data en overboekingen, heb ik er adressen in, flink wat lijsten met onder andere dingen voor de bruiloft, concerten en meer van dat soort leuks en ben ik net begonnen met een kopje health, waarin ik mijn fooddagboek bijhou en lekkere recepten verzamel. Echt een vol ding dus, maar daar is het formaat dan ook naar.

Het is een A5 en dat is soms best zwaar. Ik neem hem dan eigenlijk ook nooit mee als ik ergens naartoe ga. Momenteel ben ik aan het kijken voor een iets kleiner formaat voor erbij, zodat ik een compacte versie in mijn tas kan bewaren. Hier zal ik dan zeker niet alles in stoppen, want de hele administratie is echt niet nodig voor onderweg. Maar mijn agenda, wat notities en wat globale blogdingen wel. Voor nu ben ik heel gelukkig met deze en word ik er blij van als ik er naar kijk.

Schermafbeelding 2016-08-02 om 15.33.36

Favoriete YouTube-kanaal: Queen of Jetlegs
Alhoewel ik zelf echt nog ver weg blijf van alles wat met YouTube te maken heeft, ben ik wel veel filmpjes aan het bekijken en volg ik veel mensen met plezier. Over Jamie Li, Yara, Anna Nooshin en de Huismuts heb ik al vaker wat verteld, maar daar kan ik sinds kort nog een kanaal aan toevoegen; Queen of Jetlegs.

Queen of Jetlegs ken ik wel qua blog, maar dat heeft me nooit zo erg aangesproken. Ik ben sowieso niet echt een bezoeker van fashionblogs (meer). De vlogs vind ik daarentegen wel echt heel erg leuk, helemaal sinds Noor moeder is en toch wel veel van de wereld ziet. Haar leven is totáál anders dan het mijne, maar misschien dat ik het daarom heel erg leuk vind. Om te zien wat er nog meer allemaal is.

Noor uploadt vlogs, maar ook hier en daar wat video’s zoals haar designertassen collectie die veel te jaloersmakend is. Haar vriend is DJ en reist de hele wereld rond; Noor vliegt hem met baby Olivia achterna. Heel bijzonder, leuk en gezellig om te volgen en absoluut een favoriet sinds kort. Ik heb nog heel wat video’s om terug te kijken.

DSC_2353

Favoriete schoenen: Nike Internationalists
Het klinkt heel vervelend als ik zeg dat ik nog steeds maandelijks schoenen mag uitzoeken bij Sarenza en dat is het natuurlijk ook. Het is iedere keer weer een feestje om een code in mijn mailbox te vinden en ondanks dat ik niet altijd weet wat ik moet bestellen, komt er uiteindelijk altijd wel weer wat leuks bij me thuis. Afgelopen maand bestelde ik eindelijk de Nike Internationalists na maanden twijfelen. Steeds weer bestelde ik ze toch niet en gooide ik een ander paar schoenen in mijn virtuele mandje. Maar afgelopen maand dacht ik: nu is het over met dat getwijfel en nu bestel ik ze. En dat bleek een goede keuze; het zijn mijn favoriete schoenen van dit moment.

Vaak loop ik op mijn witte Nike Air Forces en dat zijn echt ontzettend fijne schoenen, maar ik vind het nu ook wel leuk om zwarte gympen te hebben. Nu combineren net weer even anders. Ze zijn even makkelijk te dragen en kunnen prima onder een jeans of jurkje, maar maken een look weer net even wat stoerder.

Vooralsnog draag ik ze vooral onder mijn jurken, maar ook onder een zwarte jeans staan ze fantastisch. Of onder een zwarte tuinbroek, die ik sinds kort in mijn bezit heb. Ja, dit zijn toch wel echt pantoffeltjes die ik erg graag draag…

Favoriete programma: De Beste Zangers van Nederland
Eigenlijk zeg ik dit een beetje verkeerd; ik heb namelijk nog geen één aflevering van dit programma gezien. Maar ik zoek iedere week alle filmpjes op van de liedjes die gezongen zijn. Ieder seizoen zit ik weer klaar op Facebook om alle deelnemers te kunnen bewonderen. Wat een gaaf idee dit programma en wat komen er leuke nummers uit.

Dit seizoen was René van Kooten voor mij echt een grote verrassing. Wat kan die man zingen. Maar natuurlijk verpletterden de zusjes van Og3ne me ook heel erg. Hoe zij samen kunnen zingen en nummers eigen maken is fenomenaal. Het programma is net gestopt maar iedere zaterdagavond werd het uitgezonden. Het was voor mij alleen precies steeds op een onhandig tijdstip en ik ben ook gewoon alleen nieuwsgierig naar de nummers. Vandaar dat ik alles op YouTube en Facebook kijk, waar de nummers op worden gezet. Ook op Spotify staan er een paar dus er zijn al wat liedjes in mijn favorietenlijst gezet.

Ik kan nu al niet wachten op een volgend seizoen en ik hoop -maar weet bijna zeker dat dat niet gaat gebeuren- dat Anouk ooit nog eens meedoet…

Tot volgende maand!

Share:

9 Comments

 1. Mama Lifestyle Blog 04/08/2016 / 06:29

  Ik ben nu wel erg benieuwd naar de vlogs van Queen Jetlegs! Inderdaad héél vervelend Shirley dat je elke maand schoenen mag uitzoeken, haha! Je hebt een leuk paar gescoord ?

 2. Sandra 04/08/2016 / 07:43

  Wat een leuk artikel. De beste zangers vind ik ook altijd een geweldig programma. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de inhoud van de agenda, of heb je daar toevallig al een keer een artikel over geschreven die ik heb gemist? :)

 3. marije 04/08/2016 / 08:21

  Leuke favorieten weer! Je agenda klinkt ideaal, ik raak mijn lijstjes namelijk altijd kwijt doordat ze overal en nergens staan. De vlogs van Noor zijn zeker de moeite waard!

 4. rachel 04/08/2016 / 09:18

  leuk weer shir en ja och jij hebt idd wat agendas versleten moahahaha

 5. Rachelle 04/08/2016 / 09:39

  Die zwarte sneakers. <33
  Klein foutje ontdekt, bij de Beste Zangers heb je het over Kees van Kooten, moet dit niet René zijn? :)

 6. Sascha 04/08/2016 / 20:54

  Ik moet het weten, ik ben namelijk ook enorm verslaafd.. Hoe kom je aan seizoen 6 op usb? Wat is je geheim?

 7. Jessica 05/08/2016 / 19:31

  Rene is goed he bij de beste zangers van Nederland! Wauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *