Favorieten van maart

Vorige maand sloeg ik hem even over wegens tijdgebrek maar nu ik toch achter de computer zit om lekker te gaan schrijven, vond ik het wel weer tijd worden voor mijn favorieten. Ik heb er weer vijf uitgekozen en vandaag laat ik ze aan jullie zien.

Pochette Métis van Louis Vuitton
Tsjah, hoe kan het ook anders? Iedere keer als ik een nieuwe tas heb ben ik obsessed en moeten mijn andere tassen even een stapje opzij doen. Deze aankoop van Louis Vuitton is zó fijn, dat ik denk dat het één van mijn favoriete tassen aan het worden is. Niet alleen vanwege het model, maar ook zeker vanwege het formaat. Er kan zoveel in! Als ik met Skyler weg ga kan ik gerust een luier, billendoekjes en gewoon mijn eigen spullen als portemonnee, telefoon en sleutels meenemen. Handig! Hij past bij meer outfits dan ik dacht en ik ben gewoon hartstikke verliefd. Iedere cent en iedere minuut op de wachtlijst (ook al ging het bij mij ontzettend snel) waard.

Schermafbeelding 2017-03-29 om 13.28.45

Ed Sheeran – Divide
We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is daar het nieuwe album van Ed Sheeran. Ik ben niet zozeer groot fan te noemen maar word wel altijd gelukkig van zijn nummers. Het eerdere album kon ik absoluut waarderen en ook nu levert Ed Sheeran weer een pareltje af. Niet alle nummers vallen in de smaak, maar na twee of drie nummers doorspelen vind ik de rest wel heerlijk. Ja, deze staat heel vaak aan.

Hugo Boss – The Scent
Voor mezelf koop ik eigenlijk nooit parfum, op Chloé Love na. Dat is namelijk mijn all time favorite en alleen daarvoor wil ik nog weleens geld neertellen. Echter was daar opeens The Scent van Hugo Boss en ik durf bijna te zeggen dat dit naast Chloé Love mijn favoriet gaat worden. Ik rook hem een tijd geleden in de drogist en werd verliefd, maar vond maar geen reden om hem voor mezelf te kopen. Tot ik opeens jarig was, 30 werd en van mijn ouders en Kees en Kitty geld kreeg om wat leuks voor mezelf te kopen. Toen ik van de week in de drogist liep en deze geur weer rook wist ik het zeker; hier ging ik mijn geld aan uitgeven. Het is een héérlijk parfum en hij staat momenteel alweer een paar dagen naast me bij de computer zodat ik af en toe even kan snuffelen, haha. Zeker even de moeite waard om te ruiken!

2017-03-29 13.33.18

Opgeruimde kast
Ik kan best vaak mijn kast opruimen, maar ik kan er ook binnen no time weer een puinzooi van maken. Stapeltjes die om blijven vallen, tassen die opgepropt liggen terwijl ze daar veel te duur voor zijn… Nu ik kamp met nesteldrang vanwege de zwangerschap moest de kast er afgelopen week weer aan geloven. En ik denk dat ik nu eindelijk een goede indeling te pakken heb! Ik heb veel shawls weggedaan en de rest in de mand onderin gelegd. Daardoor heb ik nu bovenin een plank over voor mijn tassen en door mijn sweaters op één plank te houden en niet op twee, was daar zowaar een tweede plank voor mijn tassen. Nu ligt mijn zwangerschapskleding er ook nog in maar zodra dat eruit kan, kunnen mijn gewone broeken weer terug en is het nog iets rustiger in de kast. Kan nu al niet wachten! Voor nu ben ik onwijs blij met deze opgeruimde aanblik en vind ik het fijn dat ik eindelijk een mooie ruimte voor mijn tassen heb gecreëerd.

Schermafbeelding 2017-03-29 om 13.29.27

Kort koppie
Ik kreeg vaak te horen van iedereen dat ze mijn lange haar opeens heel erg leuk vonden. En ja, het was ergens ook wel fijn maar absoluut niet (meer) mij. Omdat ik dit jaar zou gaan trouwen wilde ik mijn haar niet knippen en besloot Mika dat dat ook niet ging gebeuren zodat we voor een opgestoken kapsel konden gaan. Echter werd het wel weer eens tijd voor een knipbeurt én is de bruiloft toch uitgesteld. Resultaat: ik zat twee weken geleden weer eens bij Mika in de stoel waar hij de vrije hand kreeg voor een nieuw kapsel. Het is uiteindelijk toch weer lekker kort geworden en oh, wat voelt dat weer fijn en fris. Het past goed bij me en met het oog op de bevalling én de hectische periode daarna, ben ik voor nu weer helemaal klaar en kan ik fris aan deze nieuwe levensfase beginnen!

Schermafbeelding 2017-03-20 om 14.52.59

2 kopie

Share:

4 Comments

  1. Margot 30/03/2017 / 07:01

    Heerlijk zo’n opgeruimde kast en dat korte haar staat je super!

  2. rachel 30/03/2017 / 09:44

    leuke favorieten meis 😀 en heb dan wel geen tas besteld van Louis Vuitton maar wel oorbellen hihih kan niet wachten

  3. Jacky 03/04/2017 / 09:21

    Ed’s nieuwe cd gaat zo van links naar rechts, dat ik het zeker begrijp dat niet álles in je straatje val 😉 ben benieuwd of we dezelfde nrs wat minder vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *