Halló november!

Een terugblik vind ik altijd leuk. De tijd gaat zo snel dat ik het fijn vind om nog even de afgelopen weken terug te halen en me te beseffen wat er zoal gebeurd is. Maar weet je wat misschien wel nóg leuker is? Vooruitblikken. Kijken naar een nieuwe maand en wat deze je gaat bieden. Ik deelde dat soms bij de terugblik maar omdat er veel leuke dingen aan komen, wilde ik het graag in een apart artikel behandelen. In halló november! Ik ga jullie vandaag vertellen wat er allemaal in mijn agenda staat voor de komende weken. Er staan wat werkgerelateerde afspraken in, maar ik ga alleen stil staan bij de echte hoogtepunten. Kijk maar mee.

1 november
Vandaag! Vandaag is een bijzondere dag want Raymond en ik zijn 12.5 jaar samen. Ja, zo lang! Ik vind het een geweldig mijlpaal om bij stil te staan en het is ook één van de redenen waarom ik dit overzicht wilde maken. De afgelopen jaren samen waren bijzonder, vol met hoogte- en dieptepunten. Als je op zo’n jonge leeftijd bij elkaar bent (ik was 16 en Raymond is mijn eerste vriend), deel je enorm veel samen. Het slagen voor mijn Havo, het beginnen aan de Pabo, het bij hem intrekken en verhuizen naar Amsterdam, het switchen naar het MIM, het vinden van een baan, het thuis komen te zitten met een hernia, het voor mezelf beginnen met mijn blogs, de zwangerschap, de komst van Skyler, de heftige periode daarna, het afvallen en aankomen en natuurlijk het verhuizen naar ons nieuwe stulpje in Aalsmeer. Liefde is een werkwoord en daar blijf ik bij. Vooral als je al zó lang bij elkaar bent, is het hard werken om alles zo goed mogelijk te houden. Ook als je ouders wordt en je je liefde moet delen. Maar gelukkig weten we ons er doorheen te slaan en mogen we vandaag de teller op 12.5 jaar zetten. Ik vind het een prachtig moment om bij stil te staan vandaag.

2015-09-12 11.32.46

2 november
Mijn eerste gitaarles staat gepland! Ik vind het echt enorm spannend. De gitaar die al jaren staat te verstoffen gaat met me mee naar een locatie waar ik hopelijk het instrument een beetje onder de knie ga krijgen. Aan de ene kant ben ik enorm bang dat ik er helemaal geen feeling voor heb en ontzettend ga falen, maar aan de andere kant laat ik het maar gewoon over me heen komen. Ik doe het wel mooi! Ik ga iets nieuws leren en ik ben heel benieuwd hoe zich dat uiteindelijk gaat vormen. Na een paar weken zal ik er nog even een artikel over schrijven.

6 november
Het is niet normaal hoe snel de tijd gaat, maar op 6 november wordt Skyler 2 jaar. Twee! Dat piepkleine baby’tje dat in 2013 geboren werd is nu een actieve peuter. Een peuter met een eigen wil die hij niet onder stoelen of banken steekt. Ik vond de babyperiode bijzonder maar vind deze leeftijd toch ook wel wat hebben. Dat je hand in hand met je eigen zoon kunt lopen en dingen kunt ondernemen. Ik vind het heerlijk om samen op pad te zijn en hem zo te zien genieten. Hij brabbelt er op los en hij is niet meer zo hulpeloos als in het begin. Als de nachten ook weer wat beter gaan ben ik helemaal een gelukkig mens.

8/10 november
Gewoon even om kort bij stil te staan: 8 november vieren we de verjaardag van Skyler voor familie en vrienden waarbij we tevens ons nieuwe huis kunnen showen aan hen. Op 10 november zal Skyler zijn verjaardag vieren op het kinderdagverblijf. Dat blijft altijd toch wel spannend.

Schermafbeelding 2015-10-28 om 11.30.58

14-15 november
Er staat weer een perstripje op het programma! Kennen jullie het concept srprs.me? Daarmee ga je op reis en weet je tot op het vliegveld niet wat je bestemming is. Nu ga ik alleen niet met het vliegtuig, maar stap ik samen met Raymond en Skyler in de auto voor een roadtrip. Een nieuw iets in het portfolio van srprs.me! Je stapt in je auto en weet pas waar je naartoe gaat als je de route volgt en vervolgens op de plaats van bestemming uitstapt. Heel erg spannend! Ik vind het enorm leuk dat ik hiervoor gevraagd ben én dat ik het samen met Raymond en Skyler kan ervaren. Het is voor Mommytobe.nl en ik zal daar dan ook wat uitgebreider erop in gaan. Waar ik naartoe ga weet ik dus niet. Ik weet alleen dát ik ga. Met onze eigen auto en bestemming onbekend. Spannend! Wel heel leuk even als gezin een weekendje weg.

16-19 november
En dan is het tijd voor een minibreak voor mij. Afgelopen september was ik op persreis naar Zeeland voor Pure Me Retreats en daar heb ik ontzettend van genoten. Ik vond het fantastisch, ontspannend en heb daar mooie contacten op gedaan. Toen ik hoorde dat er een nieuwe retreat was halverwege november, kon ik tegen een fijne prijs deelnemen aan deze vier dagen. En dat liet ik me geen tweede keer vertellen. Ik vertrek dus maandag 16 november samen met Skyler naar Zeeland om heerlijk te gaan relaxen. Massages, coachingsessies, yoga, wandelingen en heel veel rust en heerlijk eten. Ik ben dol op het concept en ben dol op de eigenaren. Ik ga niet ontkennen dat dit op een geweldig moment komt en dat ik wel toe ben aan een beetje rust en tijd voor mezelf. Het is dus geen werk en ik ben daar ook niet om reclame voor het bedrijf te maken. Ik ben daar voor mezelf, het werken aan mezelf en de qualitytime met Skyler. Ik kan niet wachten!

2015-09-15 11.11.00

28 november
Ja! Er staat ook weer een concert gepland. Ik had als goede voornemen om wat vaker concerten te bezoeken en dat lukt aardig. Dit keer ga ik naar Racoon in ZiggoDome. Ik ben geen groot fan en slechts iemand die de liedjes op de radio wel leuk vind en ze gewoon een keer live wil zien. Toen een vriendin vroeg of ik mee wilde gaan, zei ik dan ook direct ja. Gewoon lekker een avondje weg en genieten van goede muzikanten en leuk gezelschap. Heel erg welkom!

Dat was hem voor aankomende maand. Natuurlijk heb ik wat evenementen en deadlines tussendoor en ben ik voor de rest bezig met Skyler en mijn werk. Maar bovenstaande dingen zijn toch wel de hoogtepunten van de maand. Laat maar komen! Om te beginnen vieren we natuurlijk vandaag ons 12.5 jarig samenzijn. Lekker met zijn drietjes!

Share:

15 Comments

 1. Kelly caresse 01/11/2015 / 07:00

  Gefeliciteerd met jullie 12,5 jaar samen, wat een lange tijd! En wat een leuke maand heb je op de planning! Ik vind de verjaardag van Lana het leukste feest van het jaar, zo leuk hoe die kleintjes reageren op hun eigen verjaardag

 2. Marloes | Budgetproof.nl 01/11/2015 / 08:48

  Zoals ik al tegen je zei toen ik je deze week zag, ik vind het persoonlijke zo tof aan jouw blog en je wordt steeds opener. Wouw, ik vind dit heel leuk om te lezen wat je gepland hebt staan. Gefeliciteerd trouwens met jullie 12,5 jaar samen. Mijn god, wat een tijd. Heel knap! En inderdaad, voor een goede relatie moet je blijven werken. Ben mega benieuwd hoe je srprs.me roadtrip gaat zijn. Ik ben afgelopen weekend voor m’n blog op broke-trip geweest 😀 zeker voor herhaling vatbaar!
  Time flies 🙂 een hele fijne maand gewenst!

 3. Ingrid 01/11/2015 / 09:53

  Ik hoop zo dat Zeeland en Mandy je weer een beetje op de rit krijgen!
  Maar eerst vandaag vieren en tot zondag xx

 4. Simone 01/11/2015 / 10:37

  Dat wordt volgens mij een fijne maand, ik hoop dat je er helemaal van kunt gaan genieten! Gefeliciteerd met jullie jubileum, wat een geweldige tijd.

 5. Margot 01/11/2015 / 11:05

  Gefeliciteerd, wat mooi dat jullie al zo lang samen zijn! En je hebt een hoop leuke dingen op de planning staan!

 6. Sarah 01/11/2015 / 12:29

  Je hebt een aantal hele fijne dingen op de planning staan en een aantal mooie pijlpalen die gevierd moeten worden. Wat goed dat jullie al zo lang samen zijn! Veel plezier samen komende maand!

 7. Dionne 01/11/2015 / 13:22

  Wat een leuk vooruitzicht! Ik vind SPRS.Me echt een top concept

 8. Naomi 01/11/2015 / 13:54

  Ook hier feliciteer ik jou! 12,5 jaar is een mooie mijlpaal. November lijkt zo te zien een mooie maand te worden! Geniet er van.

 9. rachel 01/11/2015 / 16:08

  gefefelicteerd!! en heel veel plezier aankomende maand maar dat gaat wel lukken 😀

 10. Nynke 01/11/2015 / 17:43

  Poef, lekker maandje hoor!
  Heel tof dat jullie al zo lang samen zijn 🙂

 11. Cindy 01/11/2015 / 19:29

  Gefeliciteerd met jullie 12,5 jarig samenzijn! Weet je dat ik ook serieus heb overwogen om zo’n zwangere treatment in dezelfde periode te boeken als dat jij gaat? Ik heb die week namelijk vakantie. Maar ik doe het toch niet en ik weet dat ik er spijt van ga krijgen, maar ik ga wel die dinsdagavond naar de plaatselijke spa, om daar even tot rust te komen. Geniet van je maand en succes morgen met je gitaarles!

 12. Jus 01/11/2015 / 19:37

  Grappig volgens mij zijn Mascha van Beautygloss en haar vriend vandaag ook 12,5 jaar samen! Super toevallig haha! Geniet ervan samen!😊

 13. Sanja 01/11/2015 / 22:38

  Wat een fijne vooruitzicht! Succes morgen met je gitaarles!

 14. Nadia 09/11/2015 / 12:05

  Fijne maand. 🙂 Beetje laat maar nog gefeliciteerd met jullie jubileum én met Skyler uiteraard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *