Mijn guilty pleasures

Guilty pleasures. Ik denk dat we ze allemaal wel hebben. Of eigenlijk vind ik het een heel verkeerd woord, want wat is er eigenlijk guilty aan? We genieten gewoon zo van onze eigen (gekke, vreemde, toffe) dingetjes. En daar is niks mis mee! Ik deel vandaag de mijne. Tien stuks. Gewoon, omdat het 2017 is! Happy new year!

3

– Darten: ik weet niet wát het is, maar ik vind dat dus onwijs leuk om te kijken. Ik ken meer spelers dan ik zou moeten kennen, heb de afgelopen week geen wedstrijd overgeslagen en zit vanavond voor de buis voor de finale tussen van Gerwen en Anderson. Jaja, ik ken ze allemaal. Echt. Wie de man met de gekleurde hanenkam is? Wright natuurlijk! Zonder hulp van Google.

– Cracottes met hagelslag. Het liefst iedere dag, de hele dag.

– Amerikaanse planner-video’s kijken. Op Youtube zijn er niet alleen beautykanalen, vloggers en vervelende speelgoeduitpakfilmpjes; ook de plannersociety is er eentje die je moet kennen. Als je van planners houdt, tenminste. Die Amerikanen hebben de meest leuke set-ups in hun agenda, gaan helemaal los met washitape en stickers en praten over hun planner alsof het hun leven is. Oké, misschien is het het mijne ook wel. Zonder mijn plannertje ben ik nergens. Zoek op Youtube op planner set-up en enjoy.

– Nagelbijten. Jongens, ik kom er maar niet vanaf. Was ik eindelijk een paar maanden gestopt en had ik prachtige nagels; momenteel is het hek weer van de dam. Geen idee waar dit zinkende schip gaat stranden.

– Optimel drink, en dan alleen framboos. Als we dat niet in huis hebben word ik gék.

– Het nieuws volg ik echt wel hoor, maar zodra ik nu.nl open ga ik gelijk naar de Achterklap, om al die heerlijke celeb-nieuwtjes te lezen.

– Heerlijk die werkdagen op maandag en dinsdag, als Skyler op het kinderdagverblijf zit. Echter weet ik het nog wel eens te presteren om de ochtend te vullen met vlogs kijken. Weg productiviteit. En maar chagrijnig zijn als ik woensdag en donderdag in de knoei kom met mijn planning.

– 100% NL. In de auto zet ik geen één andere radiozender op en zodra ik bij Raymond in de auto stap, wordt Slam FM veranderd naar 100% NL. Nick en Simon, André Hazes, Diggy Dex, Jeroen van de Boom. Ik zing het allemaal mee.

– Boeken lezen, ik maak er gelukkig steeds meer tijd voor. Maar voor mij hoeven die boeken allemaal niet zo diepzinnig, hoor. Geen lastige, historische verhalen voor mij. Ik geniet nog het meeste van de reeks 50 Shades of Grey en Muren van Glas. En nee, echt niet alleen vanwege het ‘diepzinnige’ verhaal erachter.

– Mijn joggingbroek en ik. We hebben een hechte band waar niemand tussen komt. Dan mag ik nog zulke leuke kleding in de kast hebben hangen; het meest blij word ik van de meest versleten thuisbroeken. Eenmaal thuis wordt de jeans direct verruild voor de joggingbroek en zelfs op kinderdagverblijfdagen wil ik nog weleens Skyler wegbrengen in een jeans, om vervolgens thuis direct weer in mijn joggingbroek te stappen. Het liefst in combinatie met mijn Ugg pantoffels en oversized trui. Wat moet ik eigenlijk met die kast vol kleding?

Wat is jouw guilty pleasure?

Share:

7 Comments

 1. Nadia 02/01/2017 / 11:30

  Darten! Dat had ik niet achter je gezocht. :p

 2. rachel 02/01/2017 / 13:21

  jaa darten!! en ja me trainingsbroek en vlogs kijken

 3. Ingrid 02/01/2017 / 13:45

  Zo herkenbaar SLAM en100%NL 🙂

 4. Josianne 02/01/2017 / 16:39

  Haha zo herkenbaar dit! En heerlijk zijn die ochtenden waar op je alleen maar vlogs kijkt; al is het nog zo slecht voor je productiviteit haha.

 5. Jessica 02/01/2017 / 21:34

  Veel plezier met darten kijken! Wij zitten ook klaar…

 6. Laura 03/01/2017 / 10:44

  Leuk om te lezen! Ik vind darten stiekem ook best leuk, haha 🙂 Liefs

 7. Naomi 04/01/2017 / 22:53

  Oh ja crackers met hagelslag, ik wil met je meedoen! Darten heb ik dan weer niet zoveel mee… en nagelbijten. M’n nagels zijn niet meer erg kort, maar zou gauw ik een haakje voel, moet ik die er af….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *