Nog meer random facts about me x 10

De leukste artikelen van anderen vind ik de persoonlijke stukken en dan het liefst de random feiten over de persoon zelf. Van die gekke feitjes die je niet van iemand weet of mooie, eerlijke weetjes. Ondanks dat ik heel veel deel en al vaker een lijstje met facts heb gemaakt, is het me gewoon weer gelukt om tien dingen op een rij te zetten. Misschien zal de oplettende (lange!) volger hier en daar wat weten, maar over het algemeen zullen het nieuwe random facts zijn. Na al die jaren weet ik niet meer zo goed wat ik wel en niet gedeeld heb, haha.

Lees mee!

Schermafbeelding 2016-08-26 om 17.08.11

– Ik vind ‘Ik leef mijn eigen leven’ van André Hazes Jr echt een fantastisch nummer en luister hem vrij regelmatig.

– Ik gruwel van havermout en eet ’s ochtends liever yoghurt of gewoon brood.

– Ik durf niet in achtbanen en vind alles wat maar een beetje hard gaat doodeng. Je krijgt me nog niet eens in de draaiende theekopjes.

– Als ik op een terras zit, drink ik het liefst appelsap of jus d’orange. Ik ben gek op sapjes.

– Van Ben & Jerry’s neem ik altijd alleen de Strawberry Cheesecake. Ik eet het bijna nooit (lees: drie bakken per jaar is veel) en kies nooit een andere smaak. Ik vind het koek zó lekker.

– Ik ben geen fanatieke gamer (geweest) maar speelde vroeger vaak Rollercoaster Tycoon in mijn eentje op de computer en Tony Hawk skateboarding met mijn broertje op de Playstation. Ik was heel goed en scoorde onwijs veel punten met coole moves, haha.

– Ik blijf leuke domeinnamen registreren die ik wil hebben terwijl ik er uiteindelijk niks mee doe. Vaak zeg ik ze na een jaar weer op omdat het weer een impulsieve actie van me is geweest. Een paar die ik heb? Modetrut.nl, Mominamsterdam.nl (hoe toepasselijk nu, not), Travelmom.nl en Ministyleguide.nl. Wie weet wat ik ermee doe. Ooit.

– Naast mijn ouders en broertje spreek ik niemand meer van de familie. Mijn ouders hebben geen contact meer met iedereen en daardoor is het allemaal voor mij ook verwaterd. Ik heb er eerlijk gezegd ook niet mijn best meer voor gedaan om dat ooit te herstellen. Ik had wel altijd een goede band met mijn opa en vind het ergens toch wel jammer dat ik hem niet meer zie of spreek, ondanks de dingen die zijn voorgevallen met mijn ouders. Kitty is trouwens officieel geen familie maar zie ik wel zo; ze is de beste vriendin van mijn moeder en ik ken haar al mijn hele leven. Een soort tweede moeder, suikertante, tante. Geen idee hoe ik haar zie. In ieder geval als iemand belangrijk.

– Ondanks dat ik eerst rijangst had, stap ik nu maar al te graag in de auto. Ik vind autorijden opeens fantastisch. Ik kan er alleen wel een beetje tegenop zien als ik naar een nieuwe omgeving moet en nog niet weet hoe ik moet rijden of hoe het er daar uitziet. Bang dat ik het niet kan vinden en vooral: dat ik niet weet hoe het daar met parkeren is. Parkeren is niet echt mijn sterkste kant…

– Ik heb totaal geen groene vingers en alle planten laat ik doodgaan. Ik vergeet het ook gewoon. Toen Raymond een week op zakenreis was en terug kwam, zag hij gelijk dat ik vergeten was om het water te geven. Ik doe het echt niet expres!

Deel jij ook weer drie random feiten over jezelf? Vind ik leuk!

Share:

13 Comments

 1. marije 09/09/2016 / 06:14

  Leuk om te lezen!

  – groene vingers zijn bij mij ook overgeslagen
  – enig kind maar toch een grote broer dankzij een van mijn neven
  – heel lang een yoghurt fobie gehad en nu eet ik het elke dag

 2. Vanessa 09/09/2016 / 09:37

  Leuk om te lezen! Er staan enkele herkenbare puntjes tussen. Zo ben ik ook bang in achtbanen, ben ik gek op Ben & Jerry’s maar dan in de smaak Cookie Dough, en laat ook alle planten in huis doodgaan 😀

 3. Marle 09/09/2016 / 09:45

  Hhahahaha dat met die planten heb ik ook precies! Telkens wanneer mijn vriend voor zijn werk in het buitenland is geweest hangt alles er weer treurig bij, simpelweg vergeten. :’)

 4. Rachel 09/09/2016 / 13:47

  – Dat auto angst omgeving. Heel herkenbaar! Hahaha

 5. Malin 09/09/2016 / 16:04

  Oeh, ministyleguide.nl! Haha, daar kan ik me wel wat bij voorstellen :) Serieus, volgens mij echt een heel leuk idee (maar ja wie ben ik hahaha). Achtbanen sla ik over omdat ik snel misselijk word helaas. B&J kun je mij alles van voorschotelen, heerlijk. En ja, ook ik ontbeer groene vingers… ik probeer het elk jaar weer in de zomer en elk jaar eindigen de geraniums als zielige dorre plantjes.

 6. Bo 09/09/2016 / 23:08

  Haha, ik ben echt gek op bloemen en planten maar ik krijg het voor elkaar om een cactus (lees: in een jaar tijd al meerdere exemplaren, nog net op één hand te tellen) dood te laten gaan.. Oeps!

 7. Josianne 10/09/2016 / 16:55

  Ooh Rollercoaster tycoon heb ik vroeger ook zo vaak gespeeld; fantastisch spel is dat!

 8. denise 10/09/2016 / 21:50

  Ik vind het nieuwe nummer van André ook chil , en in je punt over inparkeren kan ik mezelf ook herkennen haha!

 9. rachel 12/09/2016 / 18:51

  leuke feitjes 😀 uhm houd niet van spelletjes, chocomelk junkie, en nee ook geen groene vingers, zelfs een vetplantje gaat dood bij me hahah
  en heerlijk dat je weer van het auto rijden kan genieten meis!!
  en ja wat familie betreft, het is jammer maar zo ook goed toch 😉 heb mijn broer en zijn gezin en de rest zie ik niet meer, en van roons kant al helemaal niet

 10. Nadia 13/09/2016 / 09:52

  Ministyleguide.nl! Skylers eigen modeblog, over een paar jaar! Haha. Verder: die draaiende theekopjes, daar moet je ook niet in willen. Ben er zelf niet in geweest maar mijn vriendinnen wel en die zagen alledrie groen toen ze er uit kwamen. :p

  Altijd leuk, random feitjes!

 11. Sonja 13/09/2016 / 22:33

  Ik ‘ken’ je al veel te lang haha, herken best veel uit je lijstje. Had je niet voor styleguide nog twee andere namen blogs? Minettes ofzo? Of haal ik nu iets door elkaar haha! Ellegirlforum tijd!

 12. Jessica 14/09/2016 / 11:24

  Ik laat alle planten dood gaan, behalve onze 1 euro plantjes bij de ikea vandaan! Hoe dan?? In die draaiende theekopjes krijg je mij ook niet, maar een achtbaan over de kop wel haha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *