OUTFIT: favoriete zomercombinatie

Als we het hebben over kleding waar je me in uit kunt tekenen, hebben we het voornamelijk over een zwarte jeans, streepjestop en mijn witte Nikes. Kijken we naar de zomer, dan is de zwarte jeans natuurlijk een beetje te warm. Wat ik dan draag? Een jurkje, vaak met strepen, een spijkerjasje als het iets frisser wordt en mijn gympen eronder. Zodra het kwik boven de 20 graden is, kun je me tegenkomen in deze combinatie.

Toen ik gisteravond met Raymond en Skyler een stuk ging wandelen zodat Skyler nog even kon spelen in de speeltuin, griste ik snel even mijn camera en tas mee. Dit was de outfit van de dag en het zal ook zeker de outfit voor de komende dagen worden, hetzij met een iets ander jurkje (ik heb er een paar met strepen, haha). Ik vroeg Raymond om even mijn outfit vast te leggen en ondanks dat het niet zijn hobby is en het er dus binnen twee minuten op stond, zijn de foto’s leuk genoeg om te delen. Misschien geen heel spannende outfit, maar voor mij een perfecte combinatie op de wat warmere dagen. Met het jasje voor als het ‘s avonds iets meer afkoelt. Perfect! Ik wilde hem graag aan jullie laten zien. En omdat ik altijd vragen en opmerkingen krijg over mijn jasje en waarom ik het niet zonder laat zien: deze jurk is mouwloos, ik hou niet van blote armen en vind het jasje de outfit afmaken én afkleden. Precies deze combinatie wil ik jullie laten zien. Ik droeg trouwens ook grotendeels van de dag mijn spijkerjasje, omdat ik dat net even prettiger vind en het gelukkig hier nog niet zo heel warm was.

De jurk is van Vila, het jasje van Tommy Hilfiger, tas van Céline, schoenen van Nike via Sarenza en zonnebril van Love Moschino, gekregen van Specsavers. Kijk mee.

1

2

5

DSC_2353 3

DSC_2351  6

4    DSC_2356

Share:

11 Comments

 1. Vanessa 19/07/2016 / 13:35

  Leuke outfit voor op warme dagen. Het jurkje lijkt me lekker luchtig!

 2. Naomi 19/07/2016 / 14:42

  Leuke outfit, zo zou ik hem zelf ook kunnen dragen. Mits ik een spijkerjasje had…. Ik ben de perfecte nog niet tegengekomen…

 3. Anoek 19/07/2016 / 15:20

  Leuke outfit!
  Stomme vraag misschien, maar draag jij hier ook iets onder aan? Ik krijg altijd last van mn bovenbenen bij het dragen van jurkjes met dit warme weer. En een echt goede oplossing, behalve een kort broekje er onder dragen, heb ik nog nooit echt gevonden…

  • Shirley 19/07/2016 / 15:33

   Nee, eigenlijk niet (meer). Voorheen wilde ik nog weleens een kort fietsbroekje of afgeknipte legging er onder aan trekken om het schuren iets minder te maken :)

  • Sandra 19/07/2016 / 16:15

   Mss een hele rare tip hiervoor: deodorant, liefst een sterke (ik heb Fa Sport) in een roller: daar rollen waar je benen tegen elkaar komen, even laten drogen en gegarandeerd géén last meer. Ik heb jaren lopen klungelen met afgeknipte pantys en korte broekjes maar sinds ik sinds vorig jaar deze tip gelezen heb hoef ik niets anders meer. (Tip klinkt raar, maar helpt echt mits je een goede deo gebruikt, goedkope van 1 euro moet je skippen). In het ergste geval moet je het even herhalen op een zeer warme dag.

   In topic: superleuke outfit Shirley!

   • Sandra 19/07/2016 / 16:18

    *On ipv in 😉

 4. Marieke 19/07/2016 / 17:07

  Erg leuk Shirley! Dit jurkje staat je super leuk en helemaal zo gecombineerd!

  Je kan eventueel wat talkpoeder op de binnenkant van je bovenbenen wrijven.

 5. Ise 19/07/2016 / 23:20

  Ik vind de combinatie jurkje met sneakers echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *