OUTFIT: Set Fire to the Rain

Afgelopen woensdag ging ik naar het concert van Adele en ik was zó onder de indruk, dat ik de rest van de week in een Adele-bubbel leefde. Het was by far het beste concert dat ik ooit heb mogen bezoeken. Ja, ik ben fan van Anouk en vind al haar concerten een feestje en fantastisch, maar wat Adele presteerde was ongelofelijk. Het ZiggoDome veranderde in een intieme zaal, zo knus voelde alles aan. Spat zuiver, ontzettend grappig en een geweldige setlist. Vandaar de titel, omdat Set Fire to the Rain voor mij toch wel een favoriet blijft en het een klapper was tijdens het concert.

Maar nu door naar de outfit die ik vrijdag met mijn moeder schoot. ‘s Ochtends gingen we naar een bruidszaak hier dichtbij omdat ik een prachtige jurk had gespot. En ja, eenmaal aan was ik verliefd. Ik heb hem echter nog niet gekocht; we willen toch nog wel heel graag naar Weddings in Rotterdam om te kijken wat er nog meer te koop is. Ondertussen blijf ik maar denken aan de jurk. En aan het concert van Adele. Je zult begrijpen dat de concentratie ver te zoeken was de afgelopen dagen.

De blouse is van every.day.counts, broek van Mango, schoenen van Superga for Maison Scotch en tas van Mulberry. Kijk mee.

7

1 2

6 3

10 4

9 5   8   11

Share:

6 Comments

 1. marije 05/06/2016 / 06:33

  Weer een signature outfit die helemaal jou is. Een shirley outfit.

  Enne de mulberry .. tsja, love it

 2. Kelly caresse 05/06/2016 / 07:08

  Een echte Shirley outfit, heerlijk zo’n lange blouse, staat je erg leuk. En je Mulberry tas is echt fantastisch

 3. MARIJKE 05/06/2016 / 09:08

  Kan mij voorstellen dat zo’n jurk echt in je gedachten blijft hangen. Benieuwd of dat de jurk uiteindelijk gaat worden. Leuke outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *