Shir, waar ben je?

Het laatste artikel dat online kwam op Styleguide dateert van 3 maart. Dat is echt alweer een tijd geleden en absoluut niet wat jullie van me gewend zijn. Ik zou dan wel iets gaan minderen; zo zag ik het niet helemaal voor me. Maar feit is dat sinds ik me zo aan het focussen ben op Mommyhood, de site eigenlijk voortreffelijk gaat. De bezoekersaantallen vliegen omhoog, de samenwerkingen lopen fantastisch en ik vind het gewoon onwijs leuk om voor Mommyhood te schrijven. Dat vond ik het natuurlijk al, maar helemaal nu ik zwanger ben heb ik heel veel te vertellen. En over de zwangerschap gesproken; ik tik deze week de 36 weken aan en dat is toch ook wel een reden voor mijn afwezigheid hier.

Schermafbeelding 2017-03-20 om 14.52.59

Tijdens coachingsessies die ik gevolgd heb kwam het al een beetje naar voren; Mommyhood is momenteel mijn nummer 1. Ik kan daar mijn ei op kwijt, vind het heerlijk om daar voor te schrijven en ik heb momenteel niet de energie om twee sites te vullen. De slapeloze nachten tijdens deze zwangerschap hakken er goed in en omdat ik momenteel ook een voorsprong aan het creeeren ben voor Mommyhood zodat ik na de bevalling iets rustiger kan opstarten dan de vorige keer, moet ik helaas keuzes maken. En dat betekent dus ook dat Styleguide iets stil is komen te liggen. Of zeg maar gerust: helemaal stil. Nu kan ik ervoor kiezen om lookbooks en favorieten te gaan delen, maar dat is toch niet helemaal (meer) waar mijn hart ligt. Ik kies er dus voor nu voor om dan liever even niks te plaatsen, dan om voor opvulling te gaan.

Vooralsnog ben ik niet van plan om te stoppen. Nog steeds kriebelt het iedere keer om voor Styleguide te gaan schrijven en steeds weer voelt het niet goed dat er al enige tijd niets online is gekomen. Dat zegt toch wel iets, toch? Ik moet alleen voor mezelf een koers gaan bepalen. Een koers die mij voldoening geeft, waar ik me goed bij voel en waardoor ik alles met elkaar kan combineren. De volledige focus op Mommyhood, straks met twee kindjes en dus ook nog parttime bloggen op Styleguide. Misschien is het na de bevalling echt teveel en moet ik definitief de handdoek in de ring gaan gooien; misschien vind ik een richting waar ik me goed bij voel en waardoor ik het er bij kan blijven doen.

Voor nu is het iets teveel, met de laatste loodjes van de zwangerschap (Skyler kwam in deze week!), Skyler om me heen en dus de artikelen en campagnes die ik vooruit schrijf voor Mommyhood. Ik heb dus even wat afstand genomen en ondanks dat onrustige gevoel, voelt het ergens ook wel oké en goed zo. Styleguide is natuurlijk een blog geweest waar ik dagelijks twee artikelen online zette en van gemiddeld 12 artikelen per week naar helemaal niks, is ook gewoon even wennen. Ik sta nog steeds achter mijn keuze om me te focussen op Mommyhood en ik hoop van harte dat jullie dat begrijpen en me evengoed nog graag volgen. Daar, of op social media. Ik krijg in ieder geval een warm gevoel als ik de statistieken bekijk en zie dat jullie nog steeds vaak een kijkje komen nemen om te zien of ik iets gepost heb. Dat doet wat met me en dat zorgt ervoor dat ik er nog lang niet klaar mee ben.

Deze week heb ik een leuke winactie voor jullie klaarstaan en voor de weekly diary kunnen jullie een kijkje nemen op Mommyhood. Op Instagram kun je mijn leven ook volgen en natuurlijk horen jullie het direct als de baby geboren is. Thanks voor alle steun en support! Het gaat goed met me en ik ben er nog. Alleen niet zoveel meer hier. En dat is voor nu even het enige juiste.

X

Share:

8 Comments

 1. Nadia 20/03/2017 / 18:47

  Het loopt zoals het loopt en uiteindelijk zul je vanzelf wel tot een beslissing/oplossing komen die goed voelt. 🙂 Ik volg je nog steeds trouw, wel voornamelijk op Instagram nu maar dat komt omdat ik sowieso niet meer dagelijks blogs lees, eens in de zoveel weken lees ik alles bij…

 2. Ingrid 20/03/2017 / 23:59

  Meis de keuze die jij maakt, waar jij je oké bij voelt is ontzettend belangrijk en ik denk dat iedereen dit wel begrijpt xx!

  • Ingrid 21/03/2017 / 00:00

   Erg leuke zonnebril trouwens!

 3. rachel 21/03/2017 / 09:55

  ik misde je niet hoor mop maar dat komt omdat ik dagelijks mommyhood lees ;), lekker doen waar jij je goed bij voelt!!

 4. Raymonde 21/03/2017 / 09:58

  ik heb vanzelf overgegaan naar Mommyhood, en ik houd deze ook in de gaten! Je schrijft te leuk om niet meer te volgen!

  Succes met de laatste loodjes en ik hoop dat baby 2 snel komt!

 5. Marle 21/03/2017 / 12:03

  Ah goede keuze denk ik, Shirley! Beter dit dan jezelf voorbij lopen, daar zou je eeuwig spijt van hebben. Ik mis het wel hoor, dus ben er als de kippen bij zodra je weer gaat posten! Veel succes met de laatste loodjes! X

 6. Charlotte 21/03/2017 / 16:06

  De twee sites combineren en ‘ mommy’s guide ‘ noemen? 😉
  Grapje! Vooral doen wat voor jou goed voelt. Ik denk dat iedereen daar wel begrip voor heeft! 🙂

 7. Mar 23/03/2017 / 07:21

  Het is hartstikke logisch dat je nu te weinig energie en zin heb in 2 sites. Je leven is compleet anders nu. Mommyhood volg ik zelf niet. Te confronterend, omdat ik ook zo graag moeder wil worden, maar dat niet lukt. Maar ik volg je nog wel op instagram natuurlijk! Doe gewoon waar je je goed bij voelt, dan komt het helemaal goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *