Acne Jensen look-a-likes

Er zijn van die schoenen die ik héél erg tof vind, maar waarvan ik twijfel of het wel iets voor mij is. Ik wil er dan niet direct zoveel geld aan uitgeven, om een miskoop te voorkomen. Dat heb ik bijvoorbeeld met het paartje Jensen van Acne. Gewéldige Chelsea boots met een puntneus, in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik zie ze regelmatig voorbij komen en dan denk ik ‘ooohhh, ik wil!’ maar als ik dan in de Bijenkorf sta en ze aan het passen ben, zet ik ze na een paar minuten weer terug. Ze zijn namelijk 450 euro en dan moet ik wel héél erg zeker van mijn zaak zijn, wil ik dat voor schoenen neertellen. Het model is dan wel heel simpel en klassiek; de spitse neus maakt het toch weer anders dan anders. En dat is dan ook direct datgene waar ik aan twijfel.

Er zijn tegenwoordig een hoop winkels die zich laten inspireren door de wat duurdere merken. Zo vinden we bij Zara regelmatig kleding, schoenen en tassen die vrijwel identiek zijn aan designermerken en is ook Mango behoorlijk bezig met de schoenen van designers omtoveren tot betaalbare exemplaren voor de consument die geen honderden euro’s willen of kunnen uitgeven aan een droompaartje.

Afgelopen week mocht ik bij Sacha een paar schoenen uitkiezen en na even op de webshop rondgekeken te hebben bij verschillende categorieën, belandde ik toch weer bij de korte laarsjes. Ik denk dat dat het meeste mijn ding is. Hoge boots staan me niet, op pumps loop ik niet en op andere platte schoentjes voel ik me ook niet altijd even prettig. Sneakers? Die heb ik ook al genoeg. Ik ging kijken bij de enkellaarsjes en mijn oog stuitte op Chelsea boots. Met een spitse neus en vrijwel identiek aan die van Acne. Maar dan wel vier keer zo goedkoop. Ik wist eigenlijk meteen dat ik deze wilde bestellen met mijn kortingscode. Dit is mijn kans om te bekijken of ze echt iets voor mij zijn. En dus ben ik nu in het bezit van de Acne Jensen look-a-likes. Ik vind ze fantastisch en hoop dat ze bij mij net zo gaaf staan als bij de mensen op foto’s waar ik een heel mapje van op de computer heb staan… Nu nog even wennen aan die punt!

Sacha, 119,99.

dsc_4471

dsc_4475

Share:

10 Comments

 1. Amy 09/11/2016 / 11:03

  Supermooi! Die rits lijkt me ook heel handig, dan rekt het elastiek niet zo uit. Ik heb ook Acne Jensen look-a-likes, van &other stories. Het sparen voor the real deal duurde me toch net te lang. Ze zijn meteen mijn lievelingslaarsjes geworden!

 2. Sabien 09/11/2016 / 12:03

  Ze zijn erg mooi! Ook netjes voor de feestdagen met een leuke jurk (en leuke jurken heb jij zeker, haha) erboven.
  Ik denk dat dit wel een goede keuze is geweest!

 3. Josianne 09/11/2016 / 12:29

  Deze laarsjes zien er heel fijn uit! Niet een hele hoge hak, prima schoenen om een hele dag op te lopen denk ik :)

 4. Lotte 09/11/2016 / 12:33

  Vallen ze breed of smal? Vind ze namelijk heel leuk en in mijn garderobe ontbreekt n paar korte zwarte laarsjes maar heb brede voeten.

 5. Sandra 09/11/2016 / 13:31

  Ik vind die laarsjes op zich wel leuk, al ben ik niet echt van de puntneusjes.

 6. Marle 09/11/2016 / 13:49

  Vind ze erg mooi! Ik heb toch ook altijd wel moeite hoor om echt dure schoenen aan te schaffen. Zo wil ik eigenlijk wel een paartje van Gucci, maar ik kán het gewoon niet eraan uitgeven lijkt wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *