Beau De L’Or Divine Sensation spray

Een hele tijd terug ontving ik deze spray om te reviewen. Een verfrissende en verzorgende spray voor de huid. Mijn fixing spray was op, dus ik trok deze uit de kast om te gebruiken. En waarom heb ik dat eigenlijk niet eerder gedaan? Hij is heerlijk!

divine1

Beau De L’Or is een merk waar ik nog niet bekend mee ben. Na wat speuren op internet kom ik  op de website van dit merk. Het is een schoonheidssalon in Amsterdam, opgericht door Laurette Nijenbandring de Boer. Zij heeft de Divine Sensation Spray bedacht en op de markt gebracht.

De vliegreizen die zij maakte waren haar inspiratiebron. We weten allemaal wel dat je huid daar gespannen en droog van wordt. Het bracht haar op het idee om een product te ontwikkelen dat in een behandeling deze effecten tegen zou gaan. En daar is de Divine Sensation Spray uitgekomen; een spray die lift, verfrist en verzacht tegelijk.

De spray ziet er luxe uit en zit verpakt in een doosje. De spray zelf is transparant en heeft een stevige spraydop. Ik vind het leuk dat de verpakking transparant is, zo kan ik goed zien hoeveel ik al gebruikt heb.

De ingrediënten zien er goed uit. De spray is op basis van water en glycerine, maar er zitten ook verzorgende oliën en extracten in. Ik zie parfum en alcohol ook op de lijst staan, maar gelukkig niet helemaal bovenaan.

divine3

De spray is fijn in gebruik, met drie keer sprayen is mijn hele gezicht voorzien en de nevel is prettig. Het ruikt fris en bloemig, maar absoluut niet te sterk. Ik gebruik het in de ochtend na het aanbrengen van mijn make-up. Maar je kunt het ook gebruiken na het sporten of na een vermoeiende dag als oppepper. Het is niet bedoeld om je make-up er langer mee te laten zitten, maar ik vind het effect wel mooi. Mijn gezicht ziet er frisser en minder poederig uit.

Wat ik wel jammer vind is dat er maar 20 ml product in zit. Dat vind ik weinig voor de prijs die je ervoor betaalt. Het is dan wel een wat exclusiever merk, maar een grotere hoeveelheid mag van mij echt wel.

Je kunt dit product bestellen op www.beaudelor.com voor €19.95 + 6,75 verzendkosten. Of je koopt het bij een van deze verkoopadressen.

divine5

Share:

5 Comments

 1. Marloes | Budgetproof.nl 14/02/2015 / 09:16

  Een minder poederige look is altijd een plus, maar het is best prijzig voor zo’n klein flesje. Jammer dat er geen voor/na foto’s bij zitten. Was wel nieuwsgierig!

 2. Carina 14/02/2015 / 09:16

  Duur voor water en glycerine.. phenoxyethanol mag maar 1 of 2 % van je product zijn dus alles daarna zit er onnodig in. Angel dusting.
  Het idee van de spray is goed, de uitvoering helaas niet. Jammer!

 3. Nadia 14/02/2015 / 10:25

  Het klinkt wel fijn!

 4. Margot 14/02/2015 / 12:27

  Hij klinkt fijn, maar de hoge prijs voor de kleine hoeveelheid valt me tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *