Behandeling bij de Beauty Coach

Als het om mijn huid gaat, vertrouw ik eigenlijk maar één iemand: Eliza. Oké, qua make-up mag Mika ook zijn gang gaan omdat hij bekend is met het merk dat ik gebruik, maar voor de rest vind ik het allemaal doodeng en heb ik liever niet dat iemand zich met mijn huid bemoeid of eraan zit. Deze geschiedenis heb ik al een paar keer gedeeld met jullie. Momenteel heb ik mijn eczeem goed onder controle en weet ik het zelf te behandelen met een goede dagelijkse verzorging en af en toe wat hormoonzalf als dat noodzakelijk blijkt te zijn. Ik heb geen hevige uitspattingen meer en de algehele conditie is goed. Toen ik een paar weken geleden van Eliza de vraag kreeg of ik eens bij iemand een beautybehandeling wilde ondergaan twijfelde ik een beetje, maar Eliza beloofde me dat het hier om een expert ging en dat alles in overleg ging met haar. Nou, dan wilde ik het wel! Gisteren was het zover en reed ik naar het KNSM-eiland in Amsterdam voor mijn afspraak bij de Beauty Coach. Ik heb nooit beautybehandelingen dus vond het wel heel erg leuk om eens te ervaren.

2016-07-04 11.47.28

De afspraak was bij Beauty Coach, van schoonheidsspecialiste Kuno die tevens gespecialiseerd is in de medische huid. Ze werkt met prachtige merken als Cell Fusion (mijn fav!), Youngblood (ook mijn fav!) La Colline & Murad. Het fijne vond ik dat Kuno écht goed weet waar ze over praat en dat ze alles ook goed onderbouwd. Ik kreeg een gezichtsbehandeling met Cel Fusion, een kleine hoofdmassage, mijn wenkbrauwen werden gedaan (die ik expres had laten groeien voor haar zodat ze flink kon plukken, haha) en alles werd afgesloten met een mooie make-up van Youngblood.

Momenteel gaat het redelijk goed met mijn huid. Voor mijn doen is het heel erg goed, maar het is ook weleens beter geweest. Ik heb wat onrustige plekken vanwege de stress die ik de laatste weken heb en vanwege het feit dat ik ongesteld moet worden. Dan is het net even wat onrustiger dan normaal. Ik hecht daar niet heel veel waarde aan omdat ik weet dat het weer goed komt, maar het was wel een mooi begin voor de behandeling.

2016-07-04 11.48.56

Allereerst kreeg ik de gezichtsbehandeling, die gedaan werd met mijn favoriete merk Cell Fusion. Twee producten daarvan gebruik ik zelf ook al; de andere twee producten waren nieuw voor me. Reinigen met de milk, vervolgens de behandeling met de toner en Ceramide (mijn lievelingsproduct!) en als laatste een sunblock die mijn huid beschermt tegen invloeden, vooral dus de zon, van buitenaf. Ik gebruik dat normaal alleen op vakantie (slecht, I know!) en Kuno hoopte hiermee nog meer verbetering van mijn huid te krijgen op langere termijn. Ondertussen werden mijn wenkbrauwen gedaan en als laatste werd de behandeling afgesloten met een kleine massage én een zuurstofbehandeling (een apparaat dat zuurstof blaast over mijn huid). Zo prettig!

Eenmaal weer beneden werd ik getrakteerd op een mooi make-upje van Youngblood. Jullie weten hoe dol ik ben op dit merk en dat het eigenlijk het enige is dat ik kan verdragen. Omdat ik voor de rest geen afspraken of iets dergelijks had, vroeg ik Kuno of ze me heel naturel op wilde maken. En dat is gelukt! Ik kreeg een mooie basis, mijn ogen werden iets aangezet en een lipgloss op mijn lippen. Het eindresultaat is echt heel erg mooi. Mijn huid is een stukje opgeknapt, het straalt iets meer en de make-up maakt het geheel af. Als klap op de vuurpijl kreeg ik de toner en sunblock, de twee producten van Cell Fusion die ik nog niet gebruikte, mee naar huis om mijn dagelijkse gezichtsverzorging mee uit te breiden. Ik ben heel benieuwd wat dat voor resultaten op een wat langer termijn gaat zorgen. Over een paar weken praat ik jullie bij over deze routine.

2016-07-04 13.29.25 2016-07-04 13.31.27

Voor nu wil ik Kuno heel erg bedanken voor deze fijne gezichtsbehandeling en make-uplook. Ik vond het even heel spannend omdat ik mijn huid nu eenmaal niet zo snel toevertrouw aan iemand, maar na vandaag weet ik dat ik een fijne plek heb waar ik af en toe heen kan gaan als ik zin heb in een beautyverwennerij. Voor de één misschien heel vanzelfsprekend; voor mij heel bijzonder. En tot vijf jaar geleden onmogelijk.

Kuno, succes met de verkiezingen van schoonheidsspecialiste van het jaar. Met jouw kennis en werk komt dat helemaal goed!

De Beauty Coach
Levantplein 54
1019 MB Amsterdam

2016-07-04 13.33.37

Share:

10 Comments

 1. marije 05/07/2016 / 06:23

  Wat heerlijk dat het zo goed bevallen is. Heb zelf een moeilijke huid en vertrouw er niemand mee omdat ik bang ben dat het fout gaat. Goed om je ervaring te lezen.

 2. rachel 05/07/2016 / 09:18

  fijn om te horen en ik vind je huid en heel goed uit zien vergeleken het verleden!!

 3. Nadia 05/07/2016 / 21:21

  Je ziet er weer prachtig uit! Ik weet niet wat het is, denk een combi van de make-up en de bril en je haar zit ook echt heel goed… 😀

 4. Eline 05/07/2016 / 21:45

  Wauw, wat mooi zeg! Ik heb zelf ook een erg onrustige huid helaas. Dus snap je verhaal.

 5. Neda 06/07/2016 / 09:01

  WoW, wat ziet je huid er goed uit. Fijn zo n goede ervaring. Ik denk dat de Beauty Coach een goede is !

 6. Marjon 24/07/2016 / 14:56

  Spreek uit ervaring als ik zeg; top schoonheidsspecialiste!

 7. patricia jongbloets 04/10/2016 / 18:29

  Kuno is giga vakvrouw, altijd dmv studies verdieping aan het zoeken, en kan dus constant beter resultaat met je huid boeken.
  Ik ben fan van Kuno, heerlijke behandelingen en altijd een verwennerij!!

 8. Jovita 10/10/2016 / 17:08

  Wat heerlijk dat mijn huid eindelijke vrij is van al die kleine rode spinnetjes, couperose, geerfd van mijn vader maar ook eerlijk is eerlijk, gekregen door zeilen wind en weer en roken. Wist niet dat dit mogelijk was. Eindelijk niet alleen een luxe comfortabele behandeling maar ook een effectieve. Dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *