Even better met Clinique

Door Iris.

Clinique heeft niet alleen nieuwe pore refining producten uitgebracht; ze komen ook met twee toevoegingen aan hun ‘Even Better’ assortiment. Er bestond al een foundation, concealer, lotion, moisturizer en dark spot corrector. Nieuw zijn de handcrème en de dark circle corrector.

Clinique vind ik altijd een heel goed merk wat betreft huidverzorging, ik gebruik het met plezier. Erg blij was ik dan ook toen Shirley me deze producten gaf. Een dark circle corrector komt altijd wel van pas (wekker om 06:10 uur ’s morgens!) en met het kouder wordende weer ben ik een grootverbruiker handcrème. Ik kan je alvast verklappen: dit zijn blijvertjes!

Als eerste de handcrème. Een heerlijke, romige handcrème in een hygiënische tube. De geur is neutraal en niet erg aanwezig. De crème trekt snel in, dus je kunt snel verder met waar je mee bezig was zonder vette handjes. De crème belooft 8 uur te werken, ook na 2 keer handen wassen. De handcrème is bedoeld om donkere vlekken en pigmentvlekken tegen te gaan en beschermt met factor 15 meteen tegen de zon.

Of de crème donkere vlekken tegengaat kan ik niet zeggen; deze heb ik namelijk nog niet (een effectfoto van mijn hand heeft dus ook totaal geen zin, haha). Maar hij voedt mijn handjes prima en de spf vind ik een pluspunt. De crème is wel gericht op de wat oudere huid, maar een 23-jarig huidje voedt hij natuurlijk ook.

Daarna de dark circle corrector. Wat een geweldig ding! Elke ochtend gaat mijn wekker om 06:10 uur en soms kun je dat echt zien aan m’n ogen. Deze corrector zorgt ervoor dat mijn ogen minder puffy lijken en donkere kringen iets minder worden.

De corrector zit in een tubetje met een ijzeren applicator. Je knijpt in de tube en vervolgens komt er een druppel serum op de applicator. Hier ga je mee over de huid onder je ogen. Ik merkte dat dit een stuk stroever ging dan ik bij een rollerball gewend ben. In het begin leek het wel alsof de applicator bleef plakken op mijn huid. Au! Wat harder knijpen en eerst het serum een beetje verdelen voor ik met de applicator over mijn huid ga was de oplossing.

De applicator is koud en dat zorgt ervoor dat wallen onder je ogen minder worden. Het serum is een beetje oranje van kleur, dit camoufleert de blauwe kleur van kringen.

Bij mij werkt dit product zeker, al kun je dat op de foto’s misschien niet heel duidelijk zien. Mijn ogen voelen fris aan en door de applicator is eventuele zwelling al een stuk minder. Voor blauwe kringen is de oranje kleur een hele goede zet, al gebruik ik toch nog een concealer hiervoor.


Voor


Na

Conclusie? Ik vind dit heerlijke producten. Ook al heb ik nog andere producten liggen om te testen en te gebruiken, deze blijven in mijn dagelijkse bakje staan. Ze zijn wat aan de prijs, maar ik vind het ze wel waard.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de parfumerie.
De handcrème kost € 38,15
De dark circle corrector kost € 40,00.

Ben jij al bekend met deze lijn van Clinique?

Share:

0 Comments

 1. Emilia 08/11/2012 / 13:29

  Die dark circle corrector klinkt fijn! Ik vind Clinique een mooi maar, maar de producten meestal net iets te duur. Ik zou bijvoorbeeld niet zo snel bijna €40 neertellen voor een handcreme, al is ‘ie nog zo goed.

  • Iris 09/11/2012 / 21:45

   Voor een handcreme vind ik ‘m ook vrij prijzig inderdaad, gelukkig is het een hele grote tube. Zou ‘m als hij op is niet zelf kopen vanwege de prijs.

 2. Laura 08/11/2012 / 13:52

  Jeetje, wel erg duur zeg! Er zijn ook hele fijne handcremes voor maar 3 euro! haha.

 3. Stephanie 08/11/2012 / 14:15

  Idd,wat een geld. Dat zou ik er niet zo snel voor over hebben. Maar om te testen,is t natuurlijk hartstikke leuk!
  En eindelijk een foto van Iris zonder mascara haha :-).

  • Iris 09/11/2012 / 21:47

   Hahaha, ze zijn bijna onzichtbaar he zonder mascara!

   • Stephanie 10/11/2012 / 12:48

    Ik vind t reuze meevallen hoor!

 4. Esmay 08/11/2012 / 14:37

  Die Dark Circle corrector lijkt me heel erg fijn! Ik heb namelijk heel erg last van blauwe kringen, dus give me this!

  • Iris 09/11/2012 / 21:48

   Is hij ook, beetje duur, maar hij werkt wel!

 5. Charlot 08/11/2012 / 17:08

  Clinique vind ik sowieso een heerlijk merk voor huidproducten..
  Het is niet echt goedkoop, maar ik vind het het geld zeker waard!
  Die dark circle corrector lijkt me echt handig.. Vooral in de wintermaanden wanneer die donkere kringen extra goed zichtbaar zijn….

  Leuke post!

  X Charlot

  • Iris 09/11/2012 / 21:50

   Dat is mijn ervaring ook met Clinique, altijd fijne producten. Alleen de handcreme vind ik te prijzig om zelf te kopen als deze op is. Dank voor je compliment 🙂

 6. Michelle 08/11/2012 / 18:31

  Ik baal echt hard dat clinique zo duur is.
  Want eigenlijk kan ik dat gewoon niet betalen, ik heb nu een foundation & concealer van clinique en die zijn zo ontzettend fijn.
  En het liefst zou ik ook mijn assortiment uitbreiden.

  • Iris 09/11/2012 / 21:51

   Duur, maar levert wel altijd kwaliteit vind ik. Goed kijken naar aanbiedingen, dat scheelt zoveel geld! Er is nu stapelkorting op skincare bij ICI paris en 50% korting op 2e cosmeticaproduct bij Sephora.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *