Gespot: Nieuwe collectie H&M

Toen ik even in de H&M was, kon ik lekker neuzen. De restjes sale waren verdwenen, hoera, en de nieuwe collectie hing al mooi in de rekken. Ik werd spontaan verliefd op een denim tuniekje. Helaas werden mijn borsten zo geplet in het blousje, dat ik ‘m moest terughangen. Een maatje groter hing er niet meer. Misschien in een andere H&M, dus ga flink op zoek. Online stond ‘ie jammer genoeg ook niet. Voor de rest was ik niet zo dol op de nieuwe stuff die er hing. De dingen die er naar mijn mening uitsprongen heb ik meegenomen het pashokje in, om foto’s voor jullie te maken. Dit keer dus niet één artikel bij gespot, maar wat leuke kiekjes bij elkaar van de H&M nieuwe collectie.

Dit is het geweldige blousje! Althans, ik vind hem super. Aan is ‘ie nog mooier, maar de aanfoto is mislukt doordat je mijn borsten dus echt geplet ziet haha. Hij kost overigens €29,95.

Deze top heeft pailletten all over, en dat is eigenlijk wel een grote trend het komende seizoen. Deze kon bij mij zowel als top als tuniek met een legging. Hij was wel ietwat prijzig, maar dat komt door de pailletten natuurlijk: €39,95.

Leuke simpele top met schattig printje. Altijd handig voor erbij. Kon bij mij trouwens ook met een legging. Erg leuk! Prijs was maar €9,95.

Dit jurkje zag ik in de etalage hangen en vond ik helemaal geweldig. Toen ik ‘m eenmaal in de winkel zag, viel hij een beetje tegen. Het was een vies synthetisch stofje en deed me denken aan een kimono. Het printje vond ik wel erg leuk. Prijs was €34,95.

En daar is ‘ie weer: het ballerinajurkje. Nu al in diverse kleuren uitgebracht en deze winter hangt ‘ie er met felroze rouches. Leuk! Prijs was €34,95.

Een lang vest is altijd handig en deze was van een heerlijk dun stofje. Hij was ook megalang, zodat ‘ie leuk als jurkje kan. Je kunt hem open of dicht dragen, want allebei is leuk. De prijs hiervan is €19,95.

En als laatste kwam ik nog een leuk jurkje tegen. Zwart en simpel, met wat leuke details. Diepe v-hals. Prijs was geloof ik €29,95, maar dit weet ik niet meer zeker.

Heb jij al iets leuks gezien uit de nieuwe collectie online of in de winkels? Ik heb overigens niks gekocht, want vond het toch allemaal niet zo. Ik ga op zoek naar dat tuniekje (iemand ‘m gespot in Amsterdam?) en voor de rest zie ik het allemaal wel. Tot nu toe valt het een beetje tegen en duik ik liever de Zara in!

Share:

4 Comments

  1. S. 01/08/2009 / 20:07

    Die ‘kimono’ had ik ook al zien hangen, maar ik vond het stofje ook een beetje tegenvallen… 🙁

  2. Joke 02/08/2009 / 12:04

    Ik vind de nieuwe indeling van de site fantastisch, veel overzichtelijker dan de vorige. Een vriendin van me heeft dat ballerina jurkje aangedaan en haar borsten werden super geplet. Ik vind het jammer dat dat zwarte gedeelte zo’n badpakstof heeft :s

  3. April 02/08/2009 / 14:16

    Het ballerinajurkje en het zwarte oversized vest vind ik leuk, de rest niet zo 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *