Blauw, denim, sterren én streepjes bij Costes

Afgelopen week was ik even op Gelderlandplein en aangezien Costes daar zit, loop ik altijd even binnen om een kijkje te nemen. Terwijl ik het filiaal in Amsterdam centrum niet zo fijn vind en deze negen van de tien keer oversla, ben ik dol op het filiaal in het winkelcentrum in Buitenveldert. Heel ruim, overzichtelijk, vriendelijk personeel en altijd rustig en opgeruimd. Daar hou ik van! Naast de restjes sale hing ook grotendeels de nieuwe collectie er al. Nu bestaat de collectie van Costes altijd uit diverse thema’s en dat was nu niet heel anders. Ik liep een paar rondjes door de winkel maar bleef maar in één hoek hangen; de blauwe denim hoek, afgewisseld met sterrenprint. Ik werd blij van álles!

In deze hoek zagen we niet alleen veel streepjes, ook de fantastische bloesjes, sweaters, denim jassen, spijkerbroeken, zakdoeken om te knopen, pins om je jasje of tas mee op te vrolijken, bomberjacks, sterrenprint en mooie, blauwe prints vielen bij mij enorm in de smaak. Sowieso ben ik gek op blauw en als dat met de juiste denim gecombineerd wordt en ín de juiste kledingstukken, kan ik daar heel gelukkig van worden. Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven, had ik mezelf regelrecht in die hoek geschaard. Hoe leuk om een gestreepte top te combineren met een strerrenprint jasje? Of een gestreepte top met de luipaardprint shawl?Ja hoor, kom maar door!

Uiteindelijk verliet ik de winkel met een oversized blouse met mooie bloemenprint (zie eerste foto). Deze kan ik nu tijdens de zwangerschap én daarna nog aan. De rest moest ik -helaas- even aan me voorbij laten gaan. Maar wie weet kan ik na de zwangerschap het één en ander nog even passen want zoals je achter me kunt zien, had ik nog veel meer op het oog. Ik selecteer hieronder een aantal favorieten. Kijk mee!

2017-02-06 13.04.09

costes1

costes2

geborduurde-denim--303842-bluemiddle_mdfull5-cos

Share:

5 Comments

 1. rachel 09/02/2017 / 18:04

  ja daar kan ik me ook wel in vinden ja 😀 leuke kleding

 2. Margot 10/02/2017 / 08:08

  Oeh die gestreepte trui vind ik leuk. Maar ik heb al bet wel wat gestreepte truien…oeps!

 3. Jessica 17/02/2017 / 23:42

  Ik hou van de eerste gestreepte trui !
  De blouse staat je mooi !

 4. Nadia 19/02/2017 / 17:53

  Ohh die eerste blouse is leuuuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *