Eerste campagnebeeld Lanvin for H&M

23 november is het zover; dan ligt de Lanvin for H&M-collectie in de winkels. Net als bij alle andere designers zal hier een echte run op komen. Vooral als ik kijk naar de eerste campagnefoto die op internet is verschenen. Mooie jurken voor de feestdagen! Vooral het rechter exemplaar met al die ruches. Wauw, wauw, wauw. Maar we hadden ook niet anders verwacht van Lanvin. Een basic item zul je in de collectie van dit Franse modehuis niet tegenkomen. Bijzondere kleuren, plooien, versierd met strikken, kralen of corsages. Niets is te gek voor ontwerper Alber Elbaz. Romantisch en vrouwelijk zijn de kleren van Lanvin, maar nooit té; details als onafgewerkte naden en aan de buitenkant geplaatste ritsen geven net dat beetje extra en maken van Lanvin een goedlopend designermerk.

Maar het merk is onbetaalbaar voor de meeste vrouwen. De prijs voor een jurk begint bij 1.500 euro en kan oplopen tot het drievoudige. 800 euro voor een paar schoenen is niet uitzonderlijk. En daarom is het zo leuk dat Alber Elbaz (en Lucas Ossendrijver, die de mannencollectie voor zijn rekening neemt) zijn handen ineen heeft geslagen met H&M. Zo wordt een Lanvinnetje in de kast toch niet heel onbereikbaar.

Het is wel opmerkelijk dat Alber Elbaz ‘ja’ zei op het voorstel van de massaproductieketen H&M. ‘H&M vroeg ons om samen te werken en om de droom die we gecreëerd hebben bij Lanvin te vertalen naar een breder publiek. Ik heb in het verleden altijd gezegd dat ik nooit aan massaproductie zou doen, maar het idee om H&M luxueuzer te maken, intrigeerde me’, vertelt Alber Elbaz. En daar zijn wij, het bredere publiek, ontzettend blij mee. Vooral na het zien van het eerste campagnebeeld!

8 Comments

 1. Debbie 19/10/2010 / 08:50

  Ik ben heel benieuwd hoe alles er in het echt uit ziet! 🙂 Zo op het plaatje lijkt het mooi 🙂

  x

 2. Loeder 19/10/2010 / 09:35

  ben toch zo benieuwd hoe het er allemaal uit komt te zien hihi

 3. Steffie 19/10/2010 / 10:09

  Ik kan niet wachtten tot de kleding in de winkels verkrijgbaar is!

 4. Laura 19/10/2010 / 13:14

  Die blazer vind ik echt prachtig! Ben heel erg benieuwd naar de collectie.

 5. sannepan 19/10/2010 / 16:04

  Ohh de schoenen wil ik echt zien 😐

 6. Saskia 29/10/2010 / 21:50

  Die blazer is mooi!
  Maar ben bang dat ik geen vrij kan krijgen voor een winkel-run, dus hopen dat het online komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *