Filippa K S/S 2012

Eén van mijn goede voornemens is toch wel om meer te investeren in goede basics. Nu ik beter weet wat mijn stijl is en ik er toch wel achter ben gekomen dat ik basic fijn vind, kan het essentieel zijn om eens in de zoveel tijd wat meer geld uit te geven aan dat soort items. Wel als ik eenmaal op gewicht ben natuurlijk. Een winkel waar ik vast en zeker ga slagen is Filippa K. Dit Scandinavische merk staat bekend om de basic kledingstukken van prachtige stoffen en goede kwaliteit. Momenteel hebben ze sale en dan is het erg fijn om goedkoop deze kleding te shoppen maar ik ga toch mijn zinnen zetten op de zomercollectie. Een sportieve en minimalistische look met een vleugje bohemian. Zo omschrijven ze zelf de collectie en ik vind het er, wat we er tot nu toe van kunnen zien, erg leuk uitzien. Strak gesneden looks, ietwat sportiever dan dat we gewend zijn van het merk. Ze kiezen voor glimmende jerseys, sweat stoffen, nylon en katoen maar uiteraard kun je bij Filippa K ook terecht voor de nog meer basic en vrouwelijke look. Lange en dunne jasjes, clean jurkjes en geweldige tops. Er zijn pas vier foto’s naar buiten gebracht maar mocht ik meer voor jullie hebben, post ik dat uiteraard gelijk! Wat vind jij er tot nu toe van?


3 reacties

Sacha -

Ziet er mooi uit! Dat kleurtje rechtsonder is ook mooi! Maar Scandinavische merken vind ik over het algemeen vaak wel heel erg mooi.

Suzanne -

prachtig lookbook!

Renske -

Heel mooi, maar wat te minimalistisch en sportief voor mijn stijl. De blouse rechtsonder vind ik wel prachtig. Die mag best in mijn kast komen hangen:D

Reageer ook