H&M x Kenzo: campagnebeelden

Toen het eerste beeld van H&M x Kenzo naar buiten werd gebracht, schrok ik behoorlijk. Wat heftig! Zou de hele collectie zo zijn of kunnen we ook nog wat subtielere kleding verwachten? Nu ben je met het woord subtiel wel een beetje aan het verkeerde adres bij Kenzo, maar iets toegankelijker mocht het van mij wel worden. Daar komt H&M toch wel een beetje om de hoek kijken, dacht ik. Vanmorgen kwamen er weer drie beelden naar buiten die ik graag met jullie wil delen. En tsjah, wat kunnen we erover zeggen? Het is wel heftig, ja.

De eerste beelden, die ik hier plaatste, waren behoorlijk kittig. Echt wel over het randje, wat mij betreft. Kenzo blijft dan wel dicht bij henzelf; H&M stapt volledig uit hun comfortzone. Maar het winkelende publiek doet rare dingen als het om special collections gaat. De voorgaande collecties, hoe extreem ook, waren binnen no time uitverkocht en ik denk dat dat met de aankomende collectie ook zeker weer gaat gebeuren. Hoe heftig ook.

Hieronder de drie nieuwe foto’s die naar buiten zijn gebracht. Ja, nog steeds lekker kittig, kleurrijk, geprint en heftig. Maar ik moet eerlijk zeggen dat die jurk toch wel verrast en me nieuwsgierig maakt naar meer. Het is zeker niets voor mij, maar de print kan ik waarderen. Wie weet zit er tóch nog een fantastisch item tussen… Ik hou steeds weer mijn hart vast als er een foto in mijn mailbox belandt. En dat heeft ook wel weer wat.

De collectie is vanaf 3 november 2016 in 250 geselecteerde H&M-winkels wereldwijd en online verkrijgbaar.

hm_kenzo_campaign_iman

hm_kenzo_campaign_chancetherapper  hm_kenzo_campaign_suboi

Share:

2 Comments

  1. Margot 22/09/2016 / 14:24

    Mijn ding is het niet, maar die jurk maakt me toch ook wel nieuwsgierig naar de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *