SuperTrash Herfst/Winter ’16 collectie

Een tijd geleden zijn alle winkels van SuperTrash omgebouwd naar winkels van ST. Studio, de luxere lijn van Olcay Gulsen. Ook de shop-in-shop in bijvoorbeeld de Bijenkorf werd al redelijk snel vervangen. Heel zonde! SuperTrash is in mijn ogen toch een stukje toegankelijker. Qua prijzen, maar ook zeker qua kleding. Ondanks dat ik dacht dat dit een beetje het einde van SuperTrash zou betekenen, lanceert Olcay alsnog nieuwe collecties van SuperTrash. Deze worden verkocht via de online shop en meer in de boetieks, waar je terecht kunt voor diverse labels. Je moet dus echt wel je adresjes hebben als je groot fan bent.

supertrash_28

Ik liep altijd wel even een SuperTrash store binnen, maar sinds het ST. Studio is helemaal niet meer. Het spreekt me niet aan. En dat terwijl ik de nieuwste lookbook van SuperTrash wél heel erg leuk vind. Vandaag wil ik jullie de nieuwste collectie van SuperTrash laten zien voor deze winter. Een ietwat late lancering als je het mij vraagt, maar zeker eentje om te laten zien. Het zusje van Olcay, Dolshe Gulsen, staat model in deze campagne. Dolshe werkte de afgelopen zes jaar vanuit The Big Apple voor SuperTrash en daarmee is er niemand meer SuperTrash dan zij. Toch leuk om deze keuze te maken!

De collectie staat voor een inspirerende tour door de meest iconische steden ter wereld: Marrakesh, New York, Parijs en Londen. Klassieke vormen worden gecombineerd met opvallende nieuwe designs in levendige kleuren en stoffen. Uiteraard zien we jumpsuits, jurkjes en fijne jassen, zoals we altijd wel gewend zijn. Met de overknees en culottes gaan ze heerlijk met de tijd mee, maar ook de klassieke pantalons en blazers komen weer voorbij. Al met al wel een leuke collectie, maar ik merk toch wel grote invloeden vanuit de ST. Studio collectie. Misschien tijd voor Olcay om écht knopen door te gaan hakken? Ondanks dat SuperTrash niet mijn favoriete winkel was en ik heel sporadisch eens iets aanschafte, vind ik het ergens toch een beetje jammer. Vooralsnog komen ze met deze nieuwe collectie. Wie weet wat de komende seizoenen nog gaat komen!

Kijk mee! Wat vind jij ervan?

supertrash_1

supertrash_2

supertrash_3

supertrash_9

supertrash_10

supertrash_14

supertrash_15

supertrash_16

supertrash_18

supertrash_20

supertrash_21

supertrash_25

supertrash_26

supertrash_24

supertrash_12

Share:

5 Comments

 1. Tineke 16/10/2016 / 09:40

  De jurkjes zijn wel erg mooi. Verder is de collectie niet zo min ding.
  Liefs

 2. marije 16/10/2016 / 10:00

  Ik denk dat Supertrash meegroeit met Olcay en dat er dus “volwassenere” invloeden terug komen. Zie zeker wel wat mooie stukken erbij zitten.

 3. Marle 16/10/2016 / 11:38

  Vind dat er zeker mooie stukken in zitten. Toch moet ik zeggen dat de foto’s me niet zo aanspreken. Persoonlijk ben ik juist een groter fan van ST.Studio dan van Supertrash, dus vind juist die invloeden mooi :) Al koop ik eigenlijk nooit iets inderdaad, vind het behoorlijk aan de prijs.

 4. MARIJKE 18/10/2016 / 07:43

  Ik lees ‘herfst/winter’ en zie 1 trui en verder veel zomer kleding haha. Bewijst wel weer dat ik geen verstand heb van mode. Toch is dit merk niet echt mijn ding en pak ik het nooit uit de rekken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *