Vila doet het weer: fantastische zomercollectie

Zodra er een nieuwe lookbook van Vila beschikbaar is ben ik altijd heel erg nieuwsgierig. Want zoals ik al zo vaak heb gezegd over deze winkelketen vind ik de collectiefoto’s bééldig, maar moet ik toch altijd wel even goed zoeken als ik eenmaal in de winkel ben. Nog steeds is Vila geen zaak die ik regelmatig even binnenstap tijdens het shoppen. Omdat het niet in mijn systeem zit en omdat de etalage in Amsterdam en het eerste aanzicht me niet heel erg aanspreekt. Jammer voor mij, want zo te zien loop ik een hoop leuks mis.

Hieronder zie je foto’s van de zomercollectie en die ziet er weer fantastisch uit. Mooie, witte jurkjes, maxidresses, shorts, luchtige tops en veel leuke accessoires zoals de bandana waar ik het eerder over heb gehad. Het kleurgebruik is prachtig en de kledingstukken spreken me aan. Maar ik ga het artikel niet afsluiten met de zon ‘nu ga ik écht eens een kijkje nemen’. Dat heb ik namelijk al te vaak geroepen. Dus voor nu: kijk mee naar de collectiefoto’s. Alles is vanaf nu te koop.

Wat vind jij ervan?

Close_up_a_vitroya_dress_high

Close_up_b_High Viatlas_dress_High Vibotanical_crawl_printed_maxi_dress_high Vibotanical_dress_High Vibotanical_maxi_dress_High Vicalas_dress_high Vicaply_playsuit_high Vicastas_ss_dress_high Vifalls_skirt_Vifalls_one_shoulder_Vitikas_kimono_high Vifatima_dress_high Viflus_short_dress_High Vigila_shorts_Vilukkal_top_high Vijag_sl_dress_high Vijilla_short_dress_high Vikami_dress_high Vikelsay_sl_dress_high Vikono_dress_High Vilogy_ss_denim_tunic_high Vilukkal_dress_high Vimialy_dress_a_high Vimialy_dress_b_high Vimoulan_dress_high Vinewly_sl_top_Viconcern_denim_playsuit_high Violympia_3-4_sleeve_dress_high Vipasya_maxi_dress_high Virabin_shorts_Viextended_top_high Vireptile_maxi_dress_high Visallie_dress_high Vislip_waistcoat_Vigist_sl_top_Virossi_denim_shorts_high Visora_dress_high Vispy_dress_high Visteps_top_Visteps_shorts_high Vitanne_dress_high Vitikas_dress_high Vitroya_dress_high Viulricana_short_dress_high

Share:

5 Comments

 1. Melle 02/06/2016 / 14:54

  Ik word hier dus oprecht gelukkig van! In juli heb ik een bruiloft dus dit komt echt heel goed van pas. Ga direct even op hun site kijken :)

 2. MARIJKE 02/06/2016 / 15:02

  Ik loop vaak binnen bij vila maar koop er eigenlijk nooit iets. Hud meer van stoere outfits niet zo van die zwierige. Maar voor de romantische kledingstijl is dit perfect!

 3. rachel 03/06/2016 / 08:57

  er zitten leuke items bij dus ik ben enthousiast!!

 4. Malou 05/06/2016 / 21:19

  Zitten mooie dingen bij zeg! Ik heb een beetje hetzelfde: in de winkel die ik deze items nooit dus ik koop er ook zelden wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *