Top 5: leren handschoenen

Het mag dan nog niet zo heel koud zijn, mijn handen daarentegen denken er soms heel anders over. Voor op de scooter heb ik heerlijke wollen wanten met fleece gevoerd maar als ik gewoon in de stad loop of met de tram ga, zwicht ik steeds voor de leren varianten van de Hema die ik al een aantal jaartjes heb. Simpel, zwart, niet al te warm maar wel leuk en prima te doen met deze temperaturen. In de winkel zie ik steeds vaker leuke exemplaren die net dat ene extraatje bezitten: een strikje, een stud, een lace detail. En ja, daar heb ik toch wel een zwak voor. Toen ik in de Jackie geweldige leren handschoenen zag van River Island met strikjes kon ik dan ook niet anders dan een top vijf maken van leuke exemplaren. Gewoon, omdat ze nu eenmaal de moeite waard zijn om te bekijken. En misschien aan te schaffen. Jammer genoeg kon ik die uit de Jackie niet meer online vinden. Maar hé, genoeg andere leukerds. Welke vind jij het mooist?

1. Prada, 2. Armani Exchange, 3. Mulberry, 4. Miss Selfridge, 5. Lipsy

10 reacties

Lindsey -

Het eerste paar is mooi, de ritsen zijn een leuk detail :)

Nicky -

Vroeger wilde ik zo graag een paar leren handschoenen, maar ben helaas allergisch aan leer :(

Lisa -

Vind nummer 5 het leukste :D

Berdiene -

Grappig, ik sta iedere keer op het punt ze te kopen maar het weer houdt me tegen. Ik heb dit jaar ook geen nieuwe winterjas gekocht dus ik bewaar denk ik alles maar voor de volgende winter. Nummer 1 is trouwens echt prachtig!

Renske -

Nummer 1 en 2 vind prachtig:) Maar ben ook erg blij met mijn bruine leren H&Mmetjes

Denise -

Definitely 1 ! Wel iets boven m’n budget ben ik bang =(

Martine -

Nr 1 is absoluut favoriet, jammer van de prijs..
x Martine

Cornelia -

Zien er mooi uit! Ik heb een paar leren ugg handschoenen gekregen met sinterklaas, dus deze winter blijven mijn handen warm :)

Meghan -

nummer 1, wauw!

Anita -

Misschien dat je er toch nog wel een paar hebt overgeslagen in je top lijstje :-) En dan nog wel ‘Dutch design, Made in Italy’ !!

Reageer ook