CoolBest Light nóg lighter

Met Weight Watchers kon ik alles blijven eten wat ik wilde, mits ik binnen mijn toegestane aantal punten bleef. Bij New Fysic is dat iets anders. Sowieso heb ik een boodschappenlijst meegekregen met de producten die binnen dit dieet passen en daarnaast kan ik zelf op zoek naar vetarme en suikervrije voedingsmiddelen. Gewoon goed naar de etiketten kijken en zorgen dat er niet al teveel toegevoegde suikers in zitten. Waar ik vooral van geschrokken ben zijn de drankjes. Wow, wat zitten er veel suikers in vruchtensapjes. Ik ben dol op sap en dronk, voordat ik aan het diëten begon, niet veel anders. Nu is dat voornamelijk thee, 0% suiker limonade en veel water. Heel soms zou ik willen dat er iets meer afwisseling was. Gewoon een lekker sapje voor tussendoor. Gelukkig duurt het niet lang meer voordat ik iets kan proberen. CoolBest Light (ik dronk het vaak met ‘t Weight Watchers dieet) wordt nu namelijk gezoet met Stevia. Waarom dat goed nieuws is zal ik jullie uitleggen. Stevia (of voluit Stevia Rebaudiana Bertoni) is een plantje en in de bladeren zijn van nature steviolglycosiden aanwezig. Deze hebben een zoete smaak en bevatten geen calorieën. Kijk, daar houden we van! In november 2011 is Stevia goedgekeurd door de EU maar in andere delen van de wereld wordt het al duizenden jaren gebruikt. Oorspronkelijk komt Stevia uit Zuid-Amerika, waar ze het gebruikten om kruidenthee en voedsel mee te zoeten. Vanaf nu worden de twee light varianten CoolBest Premium Orange Light en CoolBest VitaDay Original Light gezoet met Stevia. Ik ren gelijk even naar de supermarkt om het te checken! Misschien ook een tip voor de andere afvallers onder ons. En voor de dames die gewoon van een sapje houden, natuurlijk!

Dit bericht is een advertorial.

0 reacties

angela -

gelukkig is stevia eindelijk goedgekeurd. Ik kocht het al maar dan als basis voor make-up, om het dan als zoetmoddel te gebruiken. In zuid Amerika wordt ook cola light met Stevia gezoet, zou erg blij zijn dat dat in Nederland ook gaat gebeuren, want ik drink het nu dus niet.

Carina -

OMG EINDELIJK! Het eerste commerciele product met stevia!! Ik verkoop al een tijdje stevia als zoetmiddel maar dat mocht lang niet omdat de suikerfabricanten dat tegenhielden… ben echt benieuwd!

carolien -

Ik weet t niet 100% zeker maar volgens mij werkt stevia laxerend. Kinderen mogen t al helemaal niet te veel binnen krijgen. Kan me vergissen maar ik dacht dit over stevia gaat. Deze zoetstof is in grote inname niet goed voor je en heeft bijwerkingen.

Evalina -

Alles leuk en aardig, maar aspartaam werd eerst ook als een goede vervanger voor suiker gezien. Ik vertrouw het niet…

Simone -

Ik ben erg benieuwd of het in smaak nog uitmaakt

Reageer ook