Hotspot voor koffiedates; Sticky Fingers

Het schijnt dé hotspot van dit moment te zijn; Sticky Fingers op de Amstelveenseweg, aan het het begin van de Overtoom in Amsterdam. Menig Instagrammer heeft al geposeerd voor de roze tegeltjesmuur en veel bloggers hebben er al over geschreven. Dat wilde ik zelf ook eens graag bekijken! Nu kom ik niet zo heel vaak meer in Amsterdam (damn you, Aalsmeer!), maar ik ben altijd op zoek naar gezellige plekjes waar ik kan afspreken voor een ontbijt, lunch of een lekkere kop koffie. Vanmorgen zag ik Melle weer eens om gezellig bij te kletsen en toen ik haar vroeg naar een leuke spot voor deze date, kwam ze met Sticky Fingers. Nou, let’s do it! Ik was wel heel nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe hotspot.

Laat ik beginnen met zeggen dat Sticky Fingers absoluut zijn Instagrammable interieur mee heeft. Een roze tegeltjeswand, een popcornmachine, een etalage vol met lekkere taartjes en dan ook nog eens een geweldig bord met daarop het menu. Tel daarbij op dat er twee barretjes bij het raam zijn gecreëerd waar je kunt poseren voor de roze muur en je hebt een nieuwe hotspot te pakken. De gratis Wifi en grote tafel in het midden maken het een prima plek voor een werkochtendje. We zijn nu eenmaal dol op fotospots en gezellige hoekjes en daar speelt Sticky Fingers goed op in. Check Instagram maar en zoek op Sticky Fingers; de roze muur vliegt je om de oren.

2017-02-20 09.54.58

Over het menu kunnen we kort zijn; je kunt hier terecht voor een koffie, theetje, een croissant of wat zoete taartjes. Hier kom je niet voor een stevig ontbijt of lekkere belegde broodjes, maar alleen voor wat versnaperingen tijdens een koffiedate of twee uurtjes werken. Voor lunch moet je dus echt op zoek naar wat anders. Maar dat maakt niet uit als je dat weet; hier zit je namelijk héérlijk en kun je echt wel een paar uurtjes vertoeven. Je ontbijt met een croissant en latte, gaat daarna over op een heerlijke, verse muntthee met een kokosmakroon, gooit er nog een banoffee taartje in en je bent uren zoet. Letterlijk en figuurlijk. Of zijn het nu mijn hormonen die opspelen? Het mooie aan deze spot is dat alles biologisch en vers is. Zeker niet suikervrij maar hé, dat hoeft niet! Hierdoor is het wel ietsje duurder allemaal, maar zeker niet onbetaalbaar. Voor een croissant en latte was ik 7,50 kwijt.

Al met al een fijne, nieuwe hotspot. Goed bereikbaar met de tram (tram 1 stopt praktisch voor de deur), het Vondelpark om de hoek, een Tripp Trapp aanwezig voor de mama’s, genoeg ruimte om er met de kinderwagen te zitten en natuurlijk fotowaardig. Ik moet sowieso nog een keer terug; ik heb geen foto met de roze muur!

Sticky Fingers
Amstelveenseweg 3
Amsterdam

2017-02-20 10.27.07

Share:

4 Comments

 1. Dionne 20/02/2017 / 18:00

  Ik heb hem al heel wat keren voorbij zien komen, maar het ziet er ook tof uit!

 2. rachel 21/02/2017 / 09:39

  ziet er wel heel gezellig uit maar allemaal te zoet voor me hahah

 3. Linda 21/02/2017 / 10:48

  Ziet er goed uit. Ik vind het super leuk dat er vaker van dit soort koffie tentjes opduiken. Zeker een bezoekje waard!

 4. Nadia 20/03/2017 / 18:55

  Ik ben er nog niet geweest maar het ziet er zeker heel leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *