Fashion office

De laatste tijd krijg ik vaak de vraag of ik een kantoorruimte heb of dat ik gewoon thuis aan het werk ben. Ik werk momenteel gewoon thuis en moet heel eerlijk zeggen dat ik nooit zoveel zag in een eigen kantoorruimte. Thuis heb ik alles en kost het me niks extra. Maar nu Styleguide de afgelopen maanden ontzettend gegroeid is, begint het toch wel te kriebelen. Momenteel ben ik aan het kijken of het leuk, haalbaar én leerzaam is om er een stagiaire bij te nemen. Ik wil graag het schrijven zelf blijven doen (de site is nu eenmaal persoonlijk), maar qua marketing en andere werkzaamheden kan ik er absoluut iemand bij gebruiken. Die dingen blijven nu een beetje liggen terwijl er nog zoveel mogelijkheden zijn. En ja, dan is het toch wel fijn als je een eigen kantoorruimte hebt. Ook is het -volgens mij- goed om iedere ochtend naar een plek te gaan om te werken en je huis toch je ontspanningsplek te laten zijn. Anyway, je ziet dat ik er nog niet helemaal uit ben. En onderstaande foto’s maakt de keuze alleen maar lastiger. Want als ik al deze kantoorruimtes zie, begint het toch wel erg te kriebelen. Ik wilde de afbeeldingen graag met jullie delen!

Kantoor van Caroline’s Mode

Kantoor van Who What Wear

Unknown

16 reacties

Manon -

Die keuze is ook heel erg lastig. Maar ik vind wel dat je gelijk hebt; thuis moet je echt als ontspanningsplek zien en misschien heb je dat wel meer als je een kantoor hebt. En met het oog op een stagiaire is een kantoor zeker een groot voordeel!
Xx

Alexandra -

Ik schrok al heeft ze nou een balenciaga? Of is dat geen echte?
Zelf zou ik idd opzoek gaan naar een kantoorruimte puur om het te scheiden en dat je niet altijd aan het werk bent.

Shirley -

Dat is een echte, maar het is niet mijn ruimte, hè ;) Bron staat onder de foto’s!

Danielle -

Het heeft beide voordelen en nadelen, maar als je het je kunt veroorloven, zou ik idd wel kijken naar een ruimte, dat dan natuurlijk lekker dicht bij huis is zodat je lekker op je fietsje door de stad kunt crossen :)

Laura -

Dat ziet der geweldig uit!
Maar idd zoals meerder hier boven al zeggen is het natuurlijk wel goed om dingen te scheiden! Alleen moet je je dat natuurlijk wel kunnen veroorloven :)!

Marijke -

Ahh dat ziet er echt geweldig uit!

nicky -

Als je iets gaat huren/kopen is dit aftrekbaar van de winst.
Je werkt nu in je eigen huis en die kantoorruimte is niet aftrekbaar, denk ik?
Dus ik zou het eens goed uit laten rekenen en misschien ben je net zo voordelig uit als in je eigen huis. Zeker als je het nog iets groter wilt aanpakken zal ik er over nadenken!

Wieneke -

ik werk op het moment ook thuis, maar ik denk dat ik het wel fijn vind als ik weer op kantoor kan werken. nu loopt werk en prive een beetje door elkaar. misschien kun je het inderdaad laten berekenen wat je voor en nadelen zijn,

Fleur -

Volgens mij is die onderste het kantoor van Meryl Streep in The Devil Wears Prada, maar dat weet ik niet zeker….

Sandra3619 -

Gut wat is mijn kantoor (op mijn werk, niet thuis) dan saai :( er hangt alleen maar een oude happy birthday kaart en een post it “things to do”

Ik snap je dilemma. Zijn er bijv. in de nabijheid van Sloterdijk kantoorjes te huur, per dag/week/maand, zodat je het kan uitproberen? Dan kun je iig beslissen of het fijn is en kun je daarna echt op zoek naar een leuke ruimte?

Suzanne -

volgens mij bedoel je ‘who what wear?’, maar wel een erg nice kantoor!

ik snap je overwegingen, ben benieuwd wat het wordt!

Lotte -

Deze kantoren zien er leuk uit, als jij ooit gaat uitbreiden Shir of stagaires zoekt lijkt het me echt leuk om stage bij je te gaan lopen!

Priscilla -

Ben ik deze topic incl foto’s ook niet tegen gekomen bij withlovewhit?

Shirley -

Ik zie het nu inderdaad. Ach, dat hou je toch overal wel :) Ik heb de foto’s ook weer her en der vandaan!

Priscilla -

Ik krijg er in ieder geval wel zin van om zelf een mooi moodboard te maken en op te hangen!

Reageer ook